Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2021 18:12
Čas čtení 0:50
Tímea Krauszová

Muž v Kanadě si odmítl dát roušku v taxíku, řidič ho odvezl rovnou na policii

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Nyní musí zaplatit mastnou pokutu.

Nový rok pro muže z kanadské Britské Kolumbie začal nepříjemně: dostal pokutu za nedodržování protipandemických opatření a nevhodné chování.

Když si pod vlivem alkoholu sedl do taxíku, nejenže si odmítl nasadit roušku, ale ještě se i dotýkal obličeje řidiče. Ten se s ním zbytečně nehádal a situaci vyřešil promptně: zákazníka odvezl na nejbližší policejní stanici, informuje CNN.

Doporučeno
Očkování proti Covidu-19: Která země je nejúspěšnější? A jak si vede Česko? Očkování proti Covidu-19: Která země je nejúspěšnější? A jak si vede Česko? 4. ledna 2021 10:23

Z taxíku ho museli vytáhnout policisté

Kolem jedné ráno na Nový rok zavolal taxikář na tísňovou linku. Nahlásil zákazníka, který „agresivně odmítal“ přizpůsobit své chování navzdory opakovaným výzvám. V Kanadě momentálně platí doporučení minimalizovat kontakt v taxících, musí se dodržet odstup a řidič i klient musí mít po celou cestu nasazené roušky. V případě nedodržení opatření jim hrozí pokuta ve výši 230 kanadských dolarů (v přepočtu zhruba 3 700 korun).

Domů
Sdílet
Diskuse