Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2021 18:13
Čas čtení 1:21
Daniel Mikolášik

Kanye West a Kim Kardashian zvažují rozvod? TikTokem se šíří teorie, že raper spí se známým vizážistou

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Jeffree Star se celou kauzou, které se nevědomky stal součástí, pouze baví.

V posledních dnech se médii, především bulvárem, šíří informace, že dvojice Kanye West a Kim Kardashian po sedmi letech manželství zvažuje rozvod. Blízké zdroje z prostředí hvězdného páru prozradily stanici CNN, že pár již několik měsíců žije odděleně.

Zatímco Kanye si užívá klidné chvíle na svém ranči ve Wyomingu, Kim společně s dětmi zůstala v Kalifornii. Podle údajně dobrého rodinného přítele Westů, který chtěl zůstat v anonymitě, byli Kim a Kanye i v manželské poradně, kde diskutovali o rozvodu.

Doporučeno
Kanye West tvrdí, že se léta pokouší o rozvod s Kim Kardashian. Její matka je prý rasistka Kanye West tvrdí, že se léta pokouší o rozvod s Kim Kardashian. Její matka je prý rasistka 22. července 2020 19:17

Jiný zdroj zase tvrdí, že téma rozvodu je na stole už déle, ale není to způsobeno žádným skandálem. Kim se dosud snažila rozvodu ze všech sil zabránit. Dvojice má prý nadále velmi přátelský vztah a oba stejně dobře vycházejí i se svými 4 dětmi.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

To, zda láska a city mezi párem skutečně vychladly, se však s jistotou říci nedá. Ani jeden z nich totiž tuto informaci dosud nepotvrdil. CNN však tvrdí, že kvůli sporu si influencerka a hvězda televizní reality show Keeping Up with the Kardashians najala stejnou advokátku, jako během rozvodu s bývalou NBA hvězdou Krisem Humphriesem v roce 2013.

„Kim má práci a projekty, které jsou pro ni důležité a Kanye má své. Jejich životy se příliš nepřekrývají,“ uvedl zdroj. Osobní majetek manželů se odhaduje na 1,8 miliardy eur, přičemž o miliardu se přičinil právě Kanye. Dvojice společně investovala do mnoha nemovitostí či vozového parku.

Domů
Sdílet
Diskuse