Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2021 7:24
Čas čtení 0:48
Miriam Rumanková

Tesly vraždí kočky, zlobí se americká herečka. Elona Muska a jeho auta viní ze smrti jejích mazlíčků

NEWS
Uložit Uložené

Jamie Lynn Spears doplnila, že majitel společnosti Tesla jí dluží několik koček.

Amrická herečka Jamie Lynn Spears, která ztvárnila roli Zoey Brooks v teenagerském sitcomu Nickelodeon Zoey 101 a postavu Noreen Fitzgibbons v romantickém dramatu Netflix Sweet Magnolias obviňuje Elona Muska a automobilku Tesla za smrt jejích koček. Populární auto, o kterém mnozí mohou jen snít, herečka podle portálu Buzzfeed nazvala zbraní na kočky. 

„I přesto, že momentálně jsou ve světě větší problémy, někdo musí dát vědět Elonu Muskovi, že jeho auto je zabiják koček,“ řekla herečka a dodala, že se jedná o problém, který je třeba řešit. Rozhořčila se ve videu, které později smazala. Na Instagramu má více než 2 miliony followerů.

Jamie popsala situaci tak, že její zvířata neslyšela přijíždějící elektromobil, a proto zemřela. „Už ani nevím, kolik koček nám takto zemřelo,“ řekla herečka. „Je to pro nás tragické a zdrcující,“ doplnila.

Domů
Sdílet
Diskuse