Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
18. ledna 2021 15:07
Čas čtení 0:40
Viktor Kniš

Zuzana Čaputová se s přítelem vyfotila v přírodě. Hejteři komentují, že porušila lockdown, nevědí, kde jsou Malé Karpaty

NEWS
Uložit Uložené

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová se během víkendu pochlubila fotografií s přítelem Jurajem Rizmanem. Pod fotku se nastěhovali znalci, kteří tvrdili, že porušila lockdown.

Prezidentka Zuzana Čaputová zveřejnila během víkendu fotografii z přírody. „Dnes to byly krásné toulky zasněženými Malými Karpaty,“ napsala k sérii záběrů, kterým dominoval ten s přítelem Jurajem Rizmanem. Podobnou fotografii zveřejnil na svém profilu i Rizman, který je bývalým poradcem prezidentky a současným poradcem místopředsedy NR SR Juraje Šeligy.

Doporučeno
Slovenská prezidentka Čaputová: Byl to rok lží, manipulací, ale také boje proti korupci Slovenská prezidentka Čaputová: Byl to rok lží, manipulací, ale také boje proti korupci 1. ledna 2021 13:44

Už tradičně nechyběly pod fotkou i negativní komentáře, které se tentokrát týkaly údajného porušení lockdownu. Podle diskutujících hlava státu porušila zákaz vycházení, když šla na procházku Malými Karpaty.

Doporučeno
Přítel slovenské prezidentky Zuzany Čaputové ukázal zamilovanou vánoční fotku. Byl to pro mě rok lásky, vášně a romantiky, napsal Přítel slovenské prezidentky Zuzany Čaputové ukázal zamilovanou vánoční fotku. Byl to pro mě rok lásky, vášně a romantiky, napsal 21. prosince 2020 10:14

„Paní prezidentko, krásné fotky v přírodě, je zákaz přejíždění z okresu do okresu, nebo vy můžete porušovat zákazy, jak to dělají poslanci v koalici?“ zeptala se v komentářích Slovenka Slávka. Přidali se k ní desítky dalších. 

Prezidentka zůstala po zvolení bydlet v Pezinku podobně jako v minulosti Andrej Kiska v Popradě. Při pohledu na mapu Slovenska tak najdou diskutující velmi jednoduchou odpověď na otázku, proč Zuzana Čaputová během víkendu neporušila lockdown, který na Slovensku zakazuje lidem opouštět hranice jejich okresu. Cesta do přírody v rámci okresu patří mezi výjimky ze zákazu vycházení.

Doporučeno
Zuzana Čaputová udělila milost muži, kterého odsoudili za držení a užívání marihuany na 10,5 roku Zuzana Čaputová udělila milost muži, kterého odsoudili za držení a užívání marihuany na 10,5 roku 18. září 2020 18:15
Domů
Sdílet
Diskuse