Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2021 15:07
Čas čtení 0:40
Viktor Kniš

Zuzana Čaputová se s přítelem vyfotila v přírodě. Hejteři komentují, že porušila lockdown, nevědí, kde jsou Malé Karpaty

NEWS
Uložit Uložené

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová se během víkendu pochlubila fotografií s přítelem Jurajem Rizmanem. Pod fotku se nastěhovali znalci, kteří tvrdili, že porušila lockdown.

Prezidentka Zuzana Čaputová zveřejnila během víkendu fotografii z přírody. „Dnes to byly krásné toulky zasněženými Malými Karpaty,“ napsala k sérii záběrů, kterým dominoval ten s přítelem Jurajem Rizmanem. Podobnou fotografii zveřejnil na svém profilu i Rizman, který je bývalým poradcem prezidentky a současným poradcem místopředsedy NR SR Juraje Šeligy.

Doporučeno
Slovenská prezidentka Čaputová: Byl to rok lží, manipulací, ale také boje proti korupci Slovenská prezidentka Čaputová: Byl to rok lží, manipulací, ale také boje proti korupci 1. ledna 2021 13:44

Domů
Sdílet
Diskuse