Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2021 20:49
Čas čtení 0:36
Miriam Rumanková

Egypťanku uvěznili za pečení nevhodných koláčků. Zdobila je genitáliemi

NEWS EGYPT
Uložit Uložené

Sladkosti byly určeny na oslavu narozenin v prestižním klubu Cairo sports club.

Pekařka z Egypta skončila ve vězení kvůli tomu, že svá sladká díla měla zdobit genitáliemi z fondánu. Sladkosti vyrobila na oslavu narozenin v prestižním klubu Cairo sports club. O bizarním případu informuje BBC.

Žena se dostala do vězení poté, co se fotografie jejích výtvorů objevily na internetu. Pekařka později zaplatila kauci v hodnotě přibližně 8 tisíc korun a propustili ji. Na veřejnosti se objevily zprávy, že účastníky večírku mohou stíhat. K případu se vyjádřil i nejvyšší náboženský orgán, podle kterého je takový druh pečiva pro islám nepřístupný.

Doporučeno
V Brazílli se od Silvestra tyčí obrovská socha vagíny: Domácí ji spíše kritizují, než chválí V Brazílli se od Silvestra tyčí obrovská socha vagíny: Domácí ji spíše kritizují, než chválí 5. ledna 2021 6:26

Ministerstvo mládeže a sportu údajně zkoumá klub, který uspořádal toto soukromé shromáždění.

V Egyptě přitom nejde o nic nového. Minulý týden v úterý soud zrušil dvouleté tresty odnětí svobody, které udělil dvěma ženám ve věku 20 a 22 let. Mladé ženy prý narušovaly rodinné zásady a hodnoty tím, že na sociálních sítích zveřejňovaly nevhodné fotografie. Prokurátor dokonce tvrdil, že dvojice naváděla ke zveřejňování podobných fotografii a videí i jiné dívky.

Domů
Sdílet
Diskuse