Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2021 7:44
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

„Supermáma“ tří dětí v Anglii pomohla roztlačit kamion. Dostala mléčné výrobky na rok zdarma

NEWS
Uložit Uložené

Video 33leté ženy, která pomohla roztlačit velké nákladní auto, obletělo svět. Majitelé společnosti jí poděkovali příznačným způsobem.

Na sociálních sítích se objevilo video z Británie, na kterém 33letá matka tří dětí pomáhá na zasněžené silnici roztlačit vlastníma rukama kamion mlékárenské společnosti Grahams.

Žena si všimla, že má řidič problémy pohnout se cestou do obchodu, a tak mu pomohla. Video se dostalo až k nejvýše postaveným manažerům společnosti, kteří se rozhodli „superženu“ ocenit.

Charlene dostala od vedení společnosti roční dodávku mléčných výrobků zdarma. „Nikdy bych nehybně nestála, kdybych viděla někoho, kdo potřebuje pomoc. Předpokládám, že to, co jsem udělala, bylo nebezpečné, ale naštěstí se kamion do kopce rozjel,“ konstatovala podle Daily Mail s tím, že v daném okamžiku nemyslela na sebe, ale na to, aby se podařilo situaci vyřešit.

Žena tvrdí, že nemůže uvěřit tomu, kolik pozornosti se jí kvůli této události dostalo. Samotní majitelé upozorňují, že i když jim žena pomohla, nedoporučují dalším lidem, aby se podobným způsobem zapojili do roztlačování kamionů do kopce, protože jim to může způsobit zranění.

 

Domů
Sdílet
Diskuse