Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2021 14:30
Čas čtení 0:32
Daniel Mikolášik

Tři roky po vraždě Kuciaka: Zuzana Čaputová si uctila památku Jána a Martiny Kušnírové, apeluje na odsouzení objednavatelů

NEWS
Uložit Uložené

Pro spravedlnost na Slovensku je podle prezidentky Čaputové velmi nutné, aby byli odsouzeni i objednatelé vraždy.

Dnes jsou to tři roky od brutální vraždy slovenského novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové v jejich rodinném domě ve Velké Mači. Jejich památku na náměstí SNP v Bratislavě přišla uctít i prezidentka Zuzana Čaputová.

Po zapálení svíčky u jejich památníku uvedla, že si dnes obyvatelé Slovenska připomínají tragickou událost, která se stala v historii mementem. „Od začátku bylo jasné, že smrt není náhodná a že úzce souvisí s investigativní prací Jána Kuciaka. Události posledních měsíců potvrzují, že to, o čem psal, byla pravdivá podezření,“ řekla prezidentka.

Doporučeno
Zuzana Čaputová se s přítelem vyfotila v přírodě. Hejteři komentují, že porušila lockdown, nevědí, kde jsou Malé Karpaty Zuzana Čaputová se s přítelem vyfotila v přírodě. Hejteři komentují, že porušila lockdown, nevědí, kde jsou Malé Karpaty 18. ledna 2021 15:07
Domů
Sdílet
Diskuse