Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. března 2021 6:54
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

Podívej se na první obrázky ze Space Jam 2. LeBron bude hrát basket i proti Batmanovi a Mad Maxovi

Podívej se na první obrázky ze Space Jam 2. LeBron bude hrát basket i proti Batmanovi a Mad Maxovi
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

LeBron vystřídal Jordana a my tu máme první obrázky ze Space Jam: A New Legacy.

Space Jam: A New Legacy je pokračování kultovní komedie od Warner Bros., v níž se Michael Jordan ocitl v animovaném světě se známými pohádkovými bytostmi studia, například Looney Tunes. Pokud se chtěl Jordan dostat zpět do svého světa, musel se zapojit do neférové ​​basketbalové hry.

Doporučeno
10 nejočekávanějších filmů a seriálů, které v březnu uvidíme na Netflixu, HBO či Amazonu 10 nejočekávanějších filmů a seriálů, které v březnu uvidíme na Netflixu, HBO či Amazonu 2. března 2021 8:06

25 let po premiéře se dočkáme pokračování. Jordana vystřídá další basketbalová legenda LeBron James. Ten se do tohoto světa dostane společně se svým synem Domem (Khris Davis). Postaví se jim umělá inteligence s tváří herce Dona Cheadla, která je vyzve na basketbalový souboj. LeBron však nebude bojovat jen proti animovaným postavičkám z Looney Tunes.

Tvůrci v profilu na Entertainment Weekly prozradili, že ve filmu uvidíme mnoho cameo scén, ve kterých se objeví legendární značky studia Warner Bros., jako například Mad Max či Batman. Podle producenta Ryana Cooglera jde kromě skvělé zábavy i o příběh o vztahu mezi otcem a synem.

Režie se zhostil Malcolm D. Lee (Night School). O scénář se postaral Sev Ohanian, no a menším překvapením je, že na soundtracku bude kromě Krise Bowerse (When They See Us) pracovat i Hans Zimmer. Premiéra Space Jam: A New Legacy je naplánována na 16. červenec 2021 jak v kinech, tak na streamovací platformě HBO Max.

Space Jam 2Space Jam 2Space Jam 2Space Jam Nová legenda
Zobrazit galerii
(5)
Domů
Sdílet
Diskuse