Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2021 8:06
Čas čtení 4:38
Dominik Vetrák

10 nejočekávanějších filmů a seriálů, které v březnu uvidíme na Netflixu, HBO či Amazonu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V březnu nabídnou atraktivní obsah snad všechny streamovací platformy.

Začal březen a kina stále nejsou otevřená. To znamená, že i nadále se musíme spoléhat na streamovací platformy a doufat, že na nich najdeme kvalitní filmy a seriály. V březnu toho dorazí opravdu hodně, přičemž se dočkáme i simultánních premiér v kinech a na HBO Max či Disney+.

Doporučeno
Teorie o WandaVision: Kdo je ve skutečnosti Scarlet Witch, jak do toho zapadají mutanti a uvidíme zcela jiného Visiona? Teorie o WandaVision: Kdo je ve skutečnosti Scarlet Witch, jak do toho zapadají mutanti a uvidíme zcela jiného Visiona? 28. února 2021 10:28

Amazon Prime

Coming 2 America – 5. 3. 

Jde o pokračování dnes už kultovní komedie. Zazářil v ní mimo jiné i Eddie Murphy, který si zahrál Akeema — prince fiktivní země Zamunda. Poprvé v životě navštívil USA a vzniká z toho mnoho vtipných situací. 

Akeem si v USA hledal manželku, přičemž vystupoval jako chudý muž. V nové části se dozvídá, že má v Americe syna. Musí se tedy znovu vydat do USA. Z traileru je jasné, že nás čekají další bláznivé scény a humor podobný tomu z jedničky. Kromě Murphyho uvidíme i Jamese Earla Jonese, Wesleyho Snipese, Arsenia Halla a další. Vracejí se i důchodci v holičství z jedničky, které opět ztvárnili Eddie Murphy a Arsenio Hall pod nánosy make-upu.

Invincible – 26. 3. 

Hlavní postavou je teenager Mark Grayson. On sám je normální chlapec, jen jeho otec je nejsilnějším člověkem na planetě. Krátce po 17. narozeninách však začíná Mark objevovat vlastní schopnosti a rozhodne se vydat ve stopách svého otce. Invincible však není seriál pro děti.

Hrdinům zde padouši lámou kosti, řeší se seriózní témata a mnoho scén je doslova nepříjemných. Pokud máš rád superhrdinské příběhy v brutálním stylu The Boys, Invincible by se ti mohl velmi zalíbit.

Netflix

Moxie – 3. 3. 

Netflix si oproti předešlým měsícům dává trochu oddech, proto ti dnes od něj doporučíme jen dvě věci. První je celovečerní film Moxie. Ten sleduje příběh Vivian, která je na střední škole svědkem a také obětí útisku dominantními muži.

Inspirovaná novou kamarádkou se to však rozhodne změnit a ve škole založí klub, který se pustí do boje proti všem, nejen rodovým nespravedlnostem. V jedné z hlavních rolí se představí Amy Poehler, která se chopila i režie.


Pacific Rim: The Black – 4. 3.

Pacific Rim od Guillerma del Tora byl velmi slušný sci-fi blockbuster, a i když má své chyby, vždy se na něj rádi podíváme. Mlácení obrovských robotů s příšerami je prostě dokonalá kinozábava. Pokračování pravděpodobně značku potopilo, jelikož šlo o kritiky odsouzený kasovní propadák. 

Namísto dalšího filmu se tedy dočkáme animovaného seriálu. Konkrétně půjde o anime, čili japonskou produkci. Děj nás zavede do Austrálie, kterou zcela ovládají Kaidžu. Hlavními postavami jsou sourozenci, kteří objeví starého, téměř nepojízdného Jaegera (robota) a rozhodnou se s ním bojovat proti příšerám a zjistit, co se stalo s jejich rodiči.

HBO Max

Justice League: Snyder Cut – 18. 3.

Mýtický režisérský sestřih Zacka Snydera konečně spatří světlo světa. Ten projekt nedokončil vzhledem k sebevraždě své dcery. Dokončoval ho Joss Whedon, který udělal několik „dotáček“ a přidal různé scény. Některé chtěl mít ve filmu on sám, jiné chtělo studio. Více se o vzniku nové verze dozvíš zde.

Snyder Cut bude mít čtyři hodiny. Všechny scény budou dokončeny i z hlediska vizuálních triků, takže se dočkáme plnohodnotného blockbusteru. Těš se na nové scény s každým členem Justice League, více prostoru dostanou i záporáci, Joker ze Suicide Squad a další vystřižené postavy z původní verze.

Godzila vs. Kong – 30. 3. 

Každý už netrpělivě čeká, jak dopadne souboj dvou monstrózních gigantů. Režisér Adam Wingard slíbil, že to nebude žádná remíza a jeden z nich vyhraje. Otázkou je, zda Godzilla v tomto filmu bude opravdová Godzilla a nepůjde o její dítě nebo MechaGodzillu. Nakonec, Godzilla i Kong jsou ti „lepší“ z monster, takže by mohli spolupracovat (očekává se také, že na konci se spojí proti skutečnému záporákovi). 

Co je tedy vyprovokuje? Zdá se, že Godzillu něco ovládá, respektive negativně ovlivňuje její chování. Lidstvo si s ní neví rady, a tak sáhne po jediném řešení. Godzille se dokáže postavit pouze King Kong. Převezou ho tedy z Ostrova lebek do USA, ale ještě předtím se dočkáme souboje v oceánu. Na převoz Konga použijí mladou dívku, která s ním dokáže nějakým způsobem komunikovat.

Hulu

Solar Opposites – 26. 3.

Komediální animovaný seriál od tvůrců Ricka a Mortyho má za sebou první sérii, kterou jsme v naší recenzi dost pochválili. Seriál je rozdělen na dvě dějové linie. První je hlavní linka kolem mimozemšťanů z planety Schlorp. Korvas je vědec, Terry odborník na bytost jménem Pupa a Yumyulack a Jesse jsou v podstatě teenagerské verze mimozemšťanů.

Příběh začíná několik měsíců poté, co ztroskotají na Zemi. Jejich planeta totiž vybuchla, oni ale stihli uniknout. Vzali s sebou i bytost jménem Pupa, která se v jistém bodě svého života transformuje do své pravé podoby, pohltí Zemi a znovu vytvoří planetu Schlorp. Velmi nás baví i druhá část seriálu.

Domů
Sdílet
Diskuse