Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2021 18:51
Čas čtení 0:36
Jakub Paulík

Takto bude vypadat COVID-19 pass od Ryanairu, kterým prokážeš, že jsi naočkovaný či negativní

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Firma věří, že se s příchodem léta situace výrazně zlepší.

Pandemie koronaviru ovlivnila celý svět a letecké společnosti nejsou výjimkou. Ryanair oznámil spuštění nové aplikace COVID-19 Travel Wallet, která bude sloužit jako COVID-19 pass pro cestující. Zákazníci jeho prostřednictvím budou moci prokázat negativní test nebo obdržení vakcíny, píše web Simple Flying.

Doporučeno
Dánsko pozastavilo očkování vakcínou AstraZeneca. Smrt 49leté zdravotní sestry v Rakousku ale nezpůsobila, tvrdí EMA Dánsko pozastavilo očkování vakcínou AstraZeneca. Smrt 49leté zdravotní sestry v Rakousku ale nezpůsobila, tvrdí EMA 11. března 2021 12:24

Marketingový ředitel společnosti Dara Brady s optimismem hovoří o návratu rodinných letních cest na dovolenou a věří, že riziková část populace států Evropy bude koncem května až června naočkovaná. Ryanair aplikací COVID-19 Travel Wallet dává najevo, že se připravuje na postupný návrat leteckého průmyslu.

Domů
Sdílet
Diskuse