Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2021 18:41
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Ghost of Tsushima se stane filmem. Snímek podle skvělé hry natočí režisér Johna Wicka

Ghost of Tsushima se stane filmem. Snímek podle skvělé hry natočí režisér Johna Wicka
Zdroj: Lionsgate/PlayStation
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Z oblíbené exkluzivity pro PS4 se stane celovečerní film od Chada Stahelskiho.

Ghost of Tsushima je výborná open-world hra odehrávající se na japonském ostrově Cušima v 13. století, kdy Mongolsko napadlo Japonsko. Hráč převzal roli samuraje Jina Sakaia, který musel zahodit svou čest a bojovat jako duch, aby ochránil své lidi.

Hra vyšla exkluzivně na PS4 a od července 2020 se z ní prodalo již více než 6,5 milionů kopií. Jde tak o jednu z nejrychleji prodávaných exkluzivních her pro PlayStation.

Doporučeno
10 nejlepších sportovních filmů, které ti v těle rozproudí adrenalin 10 nejlepších sportovních filmů, které ti v těle rozproudí adrenalin 13. března 2021 9:30

Hráči a kritici si ji zamilovali, takže je jistě potěší zpráva od Deadline, že studio Sony Pictures chystá i celovečerní film. Režie se chopí Chad Stahelski (John Wick 1 - 3). Stahelski má však naplánovány další 3 filmy včetně restartu Highlandera a natočit má i Johna Wicka 4 a 5 a několik seriálových epizod.

Domů
Sdílet
Diskuse