Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2021 15:57
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Nový film ze série Saw se jmenuje Spiral. Sleduj krvavý trailer a připrav se na nechutné pasti a hru o život

Nový film ze série Saw se jmenuje Spiral. Sleduj krvavý trailer a připrav se na nechutné pasti a hru o život
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Spiral: From the Book of Saw se do kin dostane v květnu 2021.

Po odkladech způsobených covidem bychom se nového dílu z hororové série Saw měli dočkat 14. května 2021. Láká na něj plnohodnotný trailer, který odhaluje pasti i oběti hry o život. Jigsaw, tvůrce těchto her, by měl být po smrti. Někdo se jím ale inspiroval a loví policisty. Ti si navzájem nevěří, protože zabijákem může být i jeden z nich.

Doporučeno
Tvůrce CGI Vladimír Valovič: U Supermanova obličeje s vousy jsem si pomyslel: No, hodně štěstí tomu, kdo to bude dělat (Rozhovor) Tvůrce CGI Vladimír Valovič: U Supermanova obličeje s vousy jsem si pomyslel: No, hodně štěstí tomu, kdo to bude dělat (Rozhovor) 25. března 2021 14:30

Zde poznáváme Chrise Rocka jako detektiva vyšetřujícího záhadný případ, přičemž ho doprovází jeho kolega William Schenk (Max Minghella) a také otec (Samuel L. Jackson). Snímek má název Spiral a pravděpodobně půjde o spin-off pro hororovou sérii Saw, ne o pokračování hlavních dílů. Uvidíme tedy zcela nové postavy.

Domů
Sdílet
Diskuse