Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2021 10:41
Čas čtení 0:53
Tereza Šnajdrová

Kdy se otevřou obchody: Arenberger slíbil, že nejpozději 3. května

Kdy se otevřou obchody: Arenberger slíbil, že nejpozději 3. května
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS KORONAVIRUS PETR ARENBERGER
Uložit Uložené

Ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) v pořadu Nový den televize CNN Prima News uvedl, že obchody otevřou nejpozději 3. května.

Ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) ve středu ráno v pořadu Nový den televize CNN Prima News uvedl, že obchody otevřou nejpozději 3. května. Vláda podle něj ve čtvrtek připraví plán rozvolňování na první polovinu května, který by měl zahrnovat například i otevření mateřských škol v dalších čtyřech krajích.

Doporučeno
V Česku přibylo za úterý o 1 300 případů méně než před týdnem V Česku přibylo za úterý o 1 300 případů méně než před týdnem 21. dubna 2021 8:47

V pondělí vláda představila kroky rozvolnění, ke kterým dojde již v pondělí 26. dubna. „Na 26. dubna jsou už kroky schváleny. Nechceme to ještě teď měnit, protože i to bylo v minulosti kritizováno,“ uvedl ministr. Ty však zatím otevření obchodů nezahrnují, ale podle Arenbergera by k tomu mělo dojít nejpozději 3. května: „Vše směřujeme k tomu, aby do konce dubna bylo možno uvažovat o otevření obchodů, nejpozději od 3. května. Ještě je to rozpracováno.

Domů
Sdílet
Diskuse