Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2021 7:41
Čas čtení 0:30
Viktor Kniš

Zapáli ti dom aj scénu, ak ublížiš jeho dcére alebo žene. Momo vydáva osobnú skladbu s názvom Sérum

Zapáli ti dom aj scénu, ak ublížiš jeho dcére alebo žene. Momo vydáva osobnú skladbu s názvom Sérum
Zdroj: Momo/YouTube
HUDBA
Uložit Uložené

O necelý týždeň sa medzi fanúšikov dostane Momov jedenásty sólový projekt s názvom MXI.

Momo patrí medzi najaktívnejších slovenských raperov, albumy vydával pred pandémiou, počas nej a už o necelý týždeň vydá aj prvý album po uvoľnení opatrení. Dočkali sme sa už viacerých ukážok, z ktorých vyplýva, že si Momo stále vie bez problémov zadefinovať tému a následne ju lyricky naplniť. Novinka s názvom Sérum je osobnou výpoveďou rapera, v ktorej popisuje aj nedávne životné udalosti vrátane rozvodu. 

Doporučeno
Rytmus: Po vydání alba Bengoro mě chtěli znát politici i mafiáni, bral jsem je jako fanoušky Rytmus: Po vydání alba Bengoro mě chtěli znát politici i mafiáni, bral jsem je jako fanoušky 11. května 2021 14:34

Pripomína, že druhá manželka Katarína je pre neho spolu s dcérou Preou najdôležitejšou osobou v živote. Momovi sa pred pár dňami narodila aj druhá dcéra Elizabeth.

Už tradične sme sa dočkali aj sprievodného videoklipu, o ten najnovší sa postaral Martin Miko so svojím početným tímom. Momov album MXI si môžeš predobjednať na Ruka Hore ešte niekoľko dní, medzi fanúšikov by sa mal dostať za menej ako týždeň. 

 

Domů
Sdílet
Diskuse