Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. května 2021 20:21
Čas čtení 1:30
Daniel Mikolášik

Raper The Game vyzývá bratry Jakea a Logana Paula na pouliční rvačku. Chce zápas bez rukavic a bez peněz

Raper The Game vyzývá bratry Jakea a Logana Paula na pouliční rvačku. Chce zápas bez rukavic a bez peněz
Zdroj: Getty Images/Al Bello
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Na raperovu výzvu reagoval Jake Paul výsměchem.

Pár týdnů poté, co se youtuber Logan Paul a profesionální boxer Floyd Mayweather dohodli na exhibičním zápase, který se má konat 6. června v Miami, přichází další prominentní výzva k boji. Tentokrát Logana společně s jeho bratrem Jakem vyzývá legendární americký raper The Game, informuje magazín XXL.

Kalifornský raper vzkazuje bratrům youtuberům, kteří mají na kontě už několik zápasů v ringu, aby si to rozdali s ním a jeho starším nevlastním bratrem, také raperem, známým jako Big Fase 100. The Game tvrdí, že nepotřebuje uspořádat žádné velké ceremonie s diváky a rozhodčími. Youtuberské duo si prý klidně podá v pouliční rvačce.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Game (@losangelesconfidential)

„Pojďte se potkat se mnou a s mým bratrem v centru Los Angeles, přímo před budovou arény Staples Center. Zkrátka pojďme si dát jen obyčejnou férovku. Vykašlete se na rukavice nebo peníze,“ vzkázal The Game přes Twitter bratrům s tím, že jim mají v plánu „nakopat zadek“.

Není však jasné, zda s nabídkou souhlasil i samotný Big Fase 100, který měl s bratrem v minulosti poměrně roztříštěné vztahy. Ale netrvalo dlouho a na výzvu reagoval mladší bratr Jake. „Miluj to nebo nenáviď, ale dostali byste pořádně na hubu,“ napsal Jake, čímž odkázal na skladbu z roku 2005 s názvem Hate It or Love It, v níž Gameovi sekundoval 50 Cent.

I mnozí uživatelé Twitteru komentovali výzvu 41letého rappera, že by podle nich proti mladým youtuberům, kteří jsou aktuálně snad ve své největší formě, neměl šanci. To, zda k pouliční rvačce mezi rapery a youtubery nakonec skutečně dojde, je zatím otázkou.

Je však velmi pravděpodobné, že youtuberské duo zápas mimo ring odmítne vzhledem k nepřitažlivé nabídce, ze které by neměli žádný zisk, a zároveň Logan se nebude chtít zranit před velkým soubojem s Floydem, který má již zanedlouho uskutečnit na stadionu Hard Rock Stadium v Miami.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Logan Paul (@loganpaul)

Domů
Sdílet
Diskuse