Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2021 18:18
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Conjuring 3 se tě pokusí vyděsit ve finálním traileru před premiérou

Conjuring 3 se tě pokusí vyděsit ve finálním traileru před premiérou
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Premiéra třetího dílu slavné hororové série je naplánována na čtvrtek 3. června.

Každý další díl ze série The Conjuring má horší hodnocení a zdá se, že ten třetí už klesl k průměrným hororům. Nejlepší bude, když si názor uděláš sám. Dobrou zprávou je, že tak budeš moci udělat už ve čtvrtek 3. června, kdy se snímek dostane i do českých kin. Podtitul The Devil Made Me Do It (Na ďáblův příkaz) má velký význam.

Doporučeno
10 nejočekávanějších filmů a seriálů na Netflixu, HBO a jiných streamovacích platformách 10 nejočekávanějších filmů a seriálů na Netflixu, HBO a jiných streamovacích platformách 1. června 2021 16:12

Děj se totiž zaměřuje na případ Arneho Johnsona, který jako první v historii před soudem tvrdil, že zabil proto, že ho posedl ďábel. Ve snímku však nepochybně uvidíme i části jiných případů, kterým se věnovali Ed a Lorraine Warrenovi. Druhý trailer nám napovídá, že nebude nouze o různé nadpřirozené bytosti a strašidelné momenty, jaké si fanoušci hororového žánru určitě užijí.

Režiséra Jamese Wana po dvou částech vystřídal Michael Chaves, který dosud natočil jen jeden celovečerní film a pár krátkých počinů. Celovečerák je přitom The Curse of La Llorona, což je podprůměrný horor. Hlavní postavy Eda a Lorraine opět ztvárnili Patrick Wilson a Vera Farmiga.

Domů
Sdílet
Diskuse