Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2021 7:11
Čas čtení 1:05
Adam Novosad

Šampionka UFC „vyzývá“ na souboj v kleci Kim Kardashian. Pojďme vydělat desítky milionů jako youtubeři, směje se

Šampionka UFC „vyzývá“ na souboj v kleci Kim Kardashian. Pojďme vydělat desítky milionů jako youtubeři, směje se
Zdroj: Presley Ann/Getty Images
NEWS UFC
Uložit Uložené

Dana White oceňuje schopnost internetových hvězd přeměnit svou slávu na miliony dolarů.

Když šéf UFC Dana White komentoval boxerské zápasy youtuberů, nekritizoval je za poškozování dobrého jména sportu. Prý vůči nim nechová žádnou zášť, protože jejich spíše oceňuje za to, že našli způsob, jak přejít z YouTube do boxerského ringu a přitom vydělat desítky milionů dolarů, informuje Unilad.

Dana White se proto zamyslel nad tím, jaké šílenství by vyvolal souboj šampionky UFC Amandy Nunes například s hvězdou jako Kim Kardashian.

Doporučeno
Hvězda UFC Jiří Procházka: Jdeme si pro světové prvenství, odmítnout titulový boj kvůli jiné výzvě by bylo troufalé (Rozhovor) Hvězda UFC Jiří Procházka: Jdeme si pro světové prvenství, odmítnout titulový boj kvůli jiné výzvě by bylo troufalé (Rozhovor) 31. května 2021 9:30

„Říkám to pořád, vždy zde bude místo na trhu pro tento typ zápasů. Představte si, kdyby se Kim Kardashian chtěla poprat s Amandou Nunes,“ konstatoval White s dodatkem, že se mu nelíbí, když si někteří bojovníci občas stěžují na to, kolik peněz vydělávají jejich konkurenti.

„Co myslíte, kolik by Kim Kardashian vydělala, kdyby přišla a poprala se s Amandou Nunes? Pravděpodobně více než kdokoli kdykoli předtím,“ prohlásil šéf UFC.

Na základě tohoto názoru na sebe nenechala dlouho čekat reakce samotné bojovnice Nunes, která na Twitteru sdílela článek a označila Kim Kardashian s jasnou otázkou. „Nejdeme do toho?“ pousmála se Nunes.

Doporučeno
Miluje luxus, ale taky zaplatil za pohřeb zavražděného černocha George Floyda. 10 zajímavostí o životě Floyda Mayweathera Miluje luxus, ale taky zaplatil za pohřeb zavražděného černocha George Floyda. 10 zajímavostí o životě Floyda Mayweathera 5. června 2021 14:30

Ačkoliv Nunes svou výzvu zřejmě nemyslela vážně, Kim Kardashian jí zatím neodpověděla a zřejmě ani odpovídat nebude. V případě společného zápasu by se obě ženy mohly setkat výlučně v exhibičním souboji, aby náhodou nedošlo k újmě na zdraví.

Na druhé straně Kim Kardashian je známa svou schopností vydělat miliony na své osobnosti, a tak by její případný vstup do oktagonu či boxerského ringu možná vygeneroval ještě více peněz než souboj Mayweathera s Paulem.

Domů
Sdílet
Diskuse