Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2021 18:59
Čas čtení 0:59
Vojtěch Vanda

Sestřička v anglické nemocnici ukradla bankovní kartu zemřelé pacientky s covidem, nakoupila si sladkosti

Sestřička v anglické nemocnici ukradla bankovní kartu zemřelé pacientky s covidem, nakoupila si sladkosti
Zdroj: West Midlands Police
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Třiadvacetiletá Ayesha Basharat se však vězení nejspíš vyhne.

Těžko uvěřitelný případ museli řešit detektivové v Anglii. Třiadvacetiletá pracovnice na koronavirovém oddělení v Heartlands Hospital v Birminghamu Ayesha Basharat ukradla bankovní kartu zesnulé pacientce, jež viru podlehla, a hned si s ní nakoupila sladkosti a sladké nápoje v automatu. Policisté ji zatkli ještě ve službě v den, kdy se kartu ještě snažila použít. Do vězení ale nepůjde, informuje BBC.

Doporučeno
VIDEO: „Sejmu je jako v GTA,“ řekla 14letá dívka. Na policisty střílela z AK-47 a brokovnice se svým 12letým kamarádem VIDEO: „Sejmu je jako v GTA,“ řekla 14letá dívka. Na policisty střílela z AK-47 a brokovnice se svým 12letým kamarádem 3. června 2021 11:54

K incidentu mělo dojít na konci ledna. Basharat ani ne dvacet minut po smrti třiaosmdesátileté pacientky, o kterou se během svých služeb na koronavirovém oddělení v Heartlands Hospital v Birminghamu starala, sebrala zesnulé ženě bankovní kartu, a šla si za ní k automatu koupit sladkosti. Provedla celkem šest jednolibrových transakcí v automatu bezkontaktním placením.

Domů
Sdílet
Diskuse