Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2021 20:08
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

3. sérii Mandaloriana uvidíme nejdříve v roce 2022. Co zapříčinilo dvouletou pauzu a které Star Wars seriály ho nahradí?

3. sérii Mandaloriana uvidíme nejdříve v roce 2022. Co zapříčinilo dvouletou pauzu a které Star Wars seriály ho nahradí?
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

3. série Mandaloriana se odkládá, aby dostaly prostor jiné Star Wars seriály. Které to jsou?

Collider přichází se zprávou, že tento rok 3. sérii Mandaloriana určitě neuvidíme. První i druhá série začaly s vysíláním pokaždé na podzim, ale tentokrát seriál nestihli natočit. Může za to několik věci. Namísto Mandaloriana 3 dostaneme Mandaloriana 2,5. Skončilo totiž natáčení The Book of Boba Fett, spin-offu s postavou Boba Fetta a Fennec Shand, ve kterém se objeví další postavy z Mandaloriana. Ten uvidíme někdy v prosinci.

Doporučeno
Svět Marvelu: první část Lokiho odhalila zajímavá marvelovská tajemství a představila klíčové postavy budoucích filmů Svět Marvelu: první část Lokiho odhalila zajímavá marvelovská tajemství a představila klíčové postavy budoucích filmů 10. června 2021 10:11

V současnosti ve studiích pro Star Wars natáčejí Obi-Wan Kenobi, minisérii s Ewanem McGregorem, která bude mít premiéru někdy příští rok. V červenci navíc začíná pro Pedra Pascala (herec Mandaloriana) příjemná povinnost. Začíná totiž natáčení očekávaného seriálu The Last of Us od HBO podle slavné videohry. Mandalorian 3 se tak začne natáčet až začátkem příštího roku a jeho premiéru můžeš očekávat na podzim 2022.

Lucasfilm a Disney chystají na Disney+ celou plejádu dalších Star Wars seriálů, takže do několika let budeme mít několik seriálů/filmů ročně, podobně, jak to je v případě Marvelu. Pro představení všech chystaných marvelovských a Star Wars seriálů na Disney+ klikej sem a sem.

Domů
Sdílet
Diskuse