Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2021 18:51
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Jason Momoa versus Dave Bautista. Druhá série seriálu See od Apple ukazuje akční trailer s nevidomými válečníky

Jason Momoa versus Dave Bautista. Druhá série seriálu See od Apple ukazuje akční trailer s nevidomými válečníky
Zdroj: Apple
FILMY A SERIÁLY JASON MOMOA
Uložit Uložené

Druhá série má premiéru na Apple TV + už 27. srpna.

See byl jedním z těch výraznějších a lepších seriálů od Apple TV+. Streamingové platforma ve světě neudělala žádnou díru, ale své diváky si našla. Ti se mohou těšit na 2. sérii originálního seriálu See, který zobrazuje lidstvo stovky let poté, co přišlo o zrak. Jak se s tím lidé naučili žít, jak vypadají války a rvačky mezi nevidomými a je ještě způsob, jak lidstvo zachránit a vrátit mu zrak?

Doporučeno
Svět Marvelu: první část Lokiho odhalila zajímavá marvelovská tajemství a představila klíčové postavy budoucích filmů Svět Marvelu: první část Lokiho odhalila zajímavá marvelovská tajemství a představila klíčové postavy budoucích filmů 10. června 2021 10:11

Na tyto i mnohé další otázky možná najdeme odpověď v další sérii. V ní bude hlavní postavou opět Jason Momoa jako Baba Voss. Toho jako záporák doplní Dave Bautista jako Edo Boss, bratr Baby. A jak už vidíš z trailerů, mají si co vysvětlit, ale nezůstane jen u slov. Baba je přitom stále odhodlaný zachránit svou dceru, která zázračně vidí.

Domů
Sdílet
Diskuse