Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Neděle 8. 11. 2020
8:55
Bidenův vítězný projev: Nastal čas léčit Ameriku. Rozumím voličům Trumpa, ale dejme si vzájemně šanci.Bidenův vítězný projev: Nastal čas léčit Ameriku. Rozumím voličům Trumpa, ale dejme si vzájemně šanci.
Sobota 7. 11. 2020
19:31
Trump neuznává Bidena jako vítěze voleb v USA. To já jsem vyhrál, napsal na Twitter, avizuje soudní spory.Trump neuznává Bidena jako vítěze voleb v USA. To já jsem vyhrál, napsal na Twitter, avizuje soudní spory.
17:03
Influencerka zmizela poté, co nastoupila do letadla. Pár dní nato ji našli mrtvou v kanálu.Influencerka zmizela poté, co nastoupila do letadla. Pár dní nato ji našli mrtvou v kanálu.
16:11
Na Slovensku dnes testoval opilý lékař. Naměřili mu téměř 2 promile.Na Slovensku dnes testoval opilý lékař. Naměřili mu téměř 2 promile.
14:11
Spider-Man posílá první fotku z natáčení nového filmu. Tom Holland ti doporučuje nosit masku, on má rovnou dvě.Spider-Man posílá první fotku z natáčení nového filmu. Tom Holland ti doporučuje nosit masku, on má rovnou dvě.
12:09
Zemřel raper King Von, zastřelili ho před nočním klubem. Meek Mill, LeBron či Chance the Rapper mu vzdávají hold.Zemřel raper King Von, zastřelili ho před nočním klubem. Meek Mill, LeBron či Chance the Rapper mu vzdávají hold.
10:53
Směřujeme k vítězství, komentuje Biden svůj čím dál větší náskok. Donald Trump opakovaně tvrdí, že nemá v plánu uznat porážku.Směřujeme k vítězství, komentuje Biden svůj čím dál větší náskok. Donald Trump opakovaně tvrdí, že nemá v plánu uznat porážku.
9:01
Little Big vzkazují roku 2020: S*ck My D*ck! Santa jim ve videu nadělil koronavirus, požáry v Austrálii nebo kalašnikov.Little Big vzkazují roku 2020: S*ck My D*ck! Santa jim ve videu nadělil koronavirus, požáry v Austrálii nebo kalašnikov.
Pátek 6. 11. 2020
22:40
22:12
Johnny Depp končí v sérii Fantastická zvířata. Kvůli obvinění z domácího násilí musel odstoupit.Johnny Depp končí v sérii Fantastická zvířata. Kvůli obvinění z domácího násilí musel odstoupit.
21:49
Kanye West čelí hromadné žalobě ve výši 1 milion dolarů. Údajně nevyplatil zaměstnance za koncert v opeře.Kanye West čelí hromadné žalobě ve výši 1 milion dolarů. Údajně nevyplatil zaměstnance za koncert v opeře.
21:11
Tekashi dostal svého únosce do vězení na 24 let. V roce 2018 ho zbil a ukradl mu šperky a hotovost za 750 tisíc dolarů.Tekashi dostal svého únosce do vězení na 24 let. V roce 2018 ho zbil a ukradl mu šperky a hotovost za 750 tisíc dolarů.
20:25
Slovenská poslankyně si v parlamentu sundala roušku a schovala se pod pult. Prý nemohla dýchat, rozpravu přerušila výbuchem smíchu.Slovenská poslankyně si v parlamentu sundala roušku a schovala se pod pult. Prý nemohla dýchat, rozpravu přerušila výbuchem smíchu.