Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2020 16:12
Čas čtení 0:55
Daniel Mikolášik

Influencerka zmizela poté, co nastoupila do letadla. Pár dní nato ji našli mrtvou v kanálu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Podle mexických úřadů ji měl pachatel uškrtit.

29letá mexická influencerka Adriana Murrieta za záhadných okolností zmizela poté, co ve městě Culiacán nastoupila do letadla. Měla letět do města Guadalajara, ale rodině se od té doby už neozvala. Policie po pohřešované Mexičance začala pátrat, influencerku ale našli mrtvou.

Jak informuje Dial Mail, její mrtvé tělo našli v kanálu ve městě Tlajomulco de Zúñiga, které se nachází přibližně půl hodiny autem od mezinárodního letiště Guadalajara. Úřady pracují s verzí, že byla zavražděna. Nevylučují ani to, že by mohlo jít o práci kartelu. Příčina smrti mohla být podle úřadů udušení.

Doporučeno
Týnuš Třešničková: Sláva mi hodně dala, ale i vzala. Především moje soukromí, musím dávat velký pozor na to, co ukazuji (Rozhovor) Týnuš Třešničková: Sláva mi hodně dala, ale i vzala. Především moje soukromí, musím dávat velký pozor na to, co ukazuji (Rozhovor) 3. listopadu 2020 9:52
Domů
Sdílet
Diskuse