Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2020 20:32
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

Aktualizováno: Na Kladensku se střílelo, na místě jsou 3 mrtví. Zabíjel zřejmě člen vězeňské služby

NEWS
Uložit Uložené

Policie informuje o násilném trestném činu, která se stal na Kladensku.

V obci Línská na Kladensku došlo k násilnému trestnému činu, který si vyžádal nejméně tři oběti. Podle prvotních informací byly mezi oběťmi i děti, to se ale nakonec nepotvrdilo. „Stala se tam asi nějaká rodinná tragédie,“ řekl starosta obce Štěpán Hon pro server iDnes.cz. Případem se zabývá policie, na místo byla povolána i zásahová jednotka.

„Policisté na místě nalezli tři mrtvá těla, dvě ženy a jednoho muže. Dosavadní zjištění vedou k rodinné tragédii, kdy pravděpodobným pachatelem je muž, který byl nalezen mrtev. V domě nalezen živý kojenec, nyní v péči lékařů. Místo činu máme pod kontrolou, nebezpečí nikomu nehrozí,“ uvedla policie na Twitteru.

Bližší podrobnosti přinese další vyšetřování. 

Aktualizace (8.11. 2020, 11:00): Vyšetřování tragédie si převzala Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Na místě pravděpodobně zabíjel příslušník vězeňské služby, který zastřelil svou ženu, tchyni a nakonec sebe.

Domů
Sdílet
Diskuse