Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2020 19:43
Čas čtení 0:53
Viktor Kniš

Tekashi dostal svého únosce do vězení na 24 let. V roce 2018 ho zbil a ukradl mu šperky a hotovost za 750 tisíc dolarů

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Když Tekashi udával gang Nine Tray, většina členů se okamžitě přiznala. Únosce Anthony Ellison však zapíral do poslední chvíle.

Když se Tekashi dozvěděl, že mu hrozí až 47 let za mřížemi, rozhodl se uzavřít dohodu o vině a trestu a zároveň začal spolupracovat s policií. Postupně dostal do vězení většinu členů gangu Nine Trey, drtivá většina z nich se zároveň pod tíhou důkazů přiznala. Neučinil tak například Anthony Ellison, který byl podezřelý z toho, že duhového rapera v roce 2018 unesl a odcizil mu šperky i hotovost v celkové výši asi 750 tisíc dolarů. 

Jelikož se Ellison nechtěl přiznat, následoval soudní proces, ze kterého vyplynulo, že 6ix9ine říká pravdu. Jedním z důležitých důkazů bylo i toto video. Nyní portál People informuje, že únosce dostal trest ve výši 24 let ve vězení, přičemž kromě samotného skutku spojeného s Tekashim byl obviněn i z útoku zbraní. Přitížila mu i skutečnost, že byl součástí nebezpečného gangu.

Domů
Sdílet
Diskuse