Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 26. 10. 2020
11:50
Policie evakuovala část budovy ministerstva zdravotnictví, na podatelnu přišla podezřelá zásilka.Policie evakuovala část budovy ministerstva zdravotnictví, na podatelnu přišla podezřelá zásilka.
8:26
Khabib Nurmagomedov bojoval i s polámanou nohou. Nikomu o zranění neřekl, protože chtěl otce uctít výhrou.Khabib Nurmagomedov bojoval i s polámanou nohou. Nikomu o zranění neřekl, protože chtěl otce uctít výhrou.
Neděle 25. 10. 2020
19:17
Lewis Hamilton přepsal historii F1. 92. vítězstvím překonal rekord Michaela Schumachera.Lewis Hamilton přepsal historii F1. 92. vítězstvím překonal rekord Michaela Schumachera.
17:52
Chystá se dokumentární série o Tekashim. Úvodní trailer shrnul trefné urážky, které ho vystihují.Chystá se dokumentární série o Tekashim. Úvodní trailer shrnul trefné urážky, které ho vystihují.
16:33
Ariana Grande je nejvyzývavější prezidentka USA. Z Bílého domu utíká za tebou do ložnice a pak do kuchyně.Ariana Grande je nejvyzývavější prezidentka USA. Z Bílého domu utíká za tebou do ložnice a pak do kuchyně.
13:44
Libanonská umělkyně přetavila svůj hněv a smutek do díla. Vytvořila sochu z rozbitého skla a zbytků z výbuchu v Bejrútu.Libanonská umělkyně přetavila svůj hněv a smutek do díla. Vytvořila sochu z rozbitého skla a zbytků z výbuchu v Bejrútu.
13:08
Boratova dcera se dostala až k Donaldu Trumpovi do Bílého domu. Nemusela mít ani negativní test na koronavirus.Boratova dcera se dostala až k Donaldu Trumpovi do Bílého domu. Nemusela mít ani negativní test na koronavirus.