Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. října 2020 7:36
Čas čtení 0:30
Viktor Kniš

Toto je osmiletá slovenská raperka Lil ASH. Má Hello Kitty tričko, Gucci kabelku a místo matematiky počítá bankovky

HUDBA SLOVENSKO
Uložit Uložené

Nejmladší slovenská raperka se textem a projevem hravě vyrovná mnohým, kteří se snaží prorazit už léta.

Ačkoliv je Lil ASH jen 8 let, její první skladba nasvědčuje tomu, že hravě dokáže zarapovat minimálně tak dobře jako její dospělé kolegyně. Nezaostává ani texty, které jí zatím píše Sak10denz a ve videoklipu má vše, co se na rapového interpreta 21. století patří. Nechybí drahé auto, hotovost či značkové oblečení, což v kombinaci se suverénním projevem školačky zároveň působí obzvlášť důvěryhodně.

Doporučeno
Drogová závislost a smrt otce. Ghostemane tě v novém albu Anti-Icon nechá nahlédnout do svého nejtemnějšího nitra (Recenze) Drogová závislost a smrt otce. Ghostemane tě v novém albu Anti-Icon nechá nahlédnout do svého nejtemnějšího nitra (Recenze) 25. října 2020 8:59

Její první skladba nese příznačný název Najmladšia. Jejím vzorem bude pravděpodobně Cardi B, na kterou odkazuje v textu i referencí na Pepsi, neboť právě tato značka získala populární Američanku za svou ambasadorku.

Lil ASH si už na Instagramu všiml i Separ. Právě ten využívá osmiletá interpretka k tomu, aby se prezentovala jako přísná mladá dáma, která se fotí se zbraněmi, s pejskem i u Mercedesu.

 

Domů
Sdílet
Diskuse