Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2020 11:45
Čas čtení 0:35
Viktor Kniš

Kritizovat tě budou jen ti, kdo dokázali méně než ty. Rytmus má lék na to, jak se vyrovnat s hatery

HUDBA
Uložit Uložené

Hostem na novém projektu beatmakera Special Beatze bude i Rytmus. Jejich společnou věc s názvem „Pametaj že nigdy“ si můžeš poslechnout už nyní.

Nedávno se Rytmus dostal pod palbu kritiky poté, co zveřejnil na svém YouTube skladbu, která je zároveň komerční reklamou. Jak už bývá zvykem, svým haterům velmi rychle vysvětlil, jak mu nemohou přes komentáře ublížit a nyní si z nich utahuje na dovolené u moře.

Jako bonus přichází i novinka s názvem „Pametaj že nigdy,“ která má jasný odkaz – nikdy tě nebude kritizovat člověk, který dosáhl více než ty. Zároveň člen Kontrafaktu vzkazuje, že ho podobné řeči nepřejícníků pohánějí vpřed ještě intenzivněji než pochvala. 

Tato skladba pochází z producentského projektu beatmakera Special Beatze, který dostává název No Cap a světlo světa spatří v listopadu.

Doporučeno
Tvoje tvář má známý hlas: Bára Basiková vdechla život Karlu Gottovi a kvůli koronaviru se rozplakala Tvoje tvář má známý hlas: Bára Basiková vdechla život Karlu Gottovi a kvůli koronaviru se rozplakala 26. října 2020 12:29

Ještě letos bychom se měli dočkat i společného projektu Kontrafaktu s názvem KF jako Rolls. Kluci si budou chtít napravit chuť po tom, co neměli možnost s Real Newz odehrát plnohodnotné turné. Zároveň jsou oba rozjetí, protože pracovali během karantény i na vlastních věcech.

 

Domů
Sdílet
Diskuse