Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. října 2020 12:29
Čas čtení 2:31
Tereza Šnajdrová

Tvoje tvář má známý hlas: Bára Basiková vdechla život Karlu Gottovi a kvůli koronaviru se rozplakala

ZAJÍMAVOSTI KAREL GOTT KORONAVIRUS VOJTĚCH DRAHOKOUPIL
Uložit Uložené

V sobotu večer odvysílala televize Nova již osmý díl oblíbené pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas. Jordan Haj předvedl skvělé taneční kreace a Báru Basikovou rozplakal koronavirus.

Začátkem září začala televize Nova vysílat již sedmou sérii české verze pěvecké reality show Tvoje tvář má známý hlas, která je založená na formátu pořadu Your Face Sounds Familiar. Známé osobnosti v ní mají za úkol pomocí nejrůznějších převleků napodobit tuzemské i zahraniční pěvecké legendy a také pobavit publikum.

I letos v zábavné show vystupuje mnoho zajímavých účinkujících, včetně legendy Báry Basikové, oblíbeného zpěváka a režiséra Jordana Haje nebo třeba mladého nadějného zpěváka Alberta Černého.

Doporučeno
Tvoje tvář má známý hlas: Erika Stárková zkolabovala přímo uprostřed zkoušky kvůli koronaviru Tvoje tvář má známý hlas: Erika Stárková zkolabovala přímo uprostřed zkoušky kvůli koronaviru 19. října 2020 12:02

Situace ohledně koronaviru v Česku je velmi vážná a není překvapením, že nemoc zasáhla právě i soutěž Tvoje tvář má známý hlas. Moderátor Vladimír Polívka byl opět v karanténě, porotkyně Eva Burešová se natáčení pořadu nemohla zúčastnit, jelikož byla pozitivně testována, a některé z tréninků s koučem Janem Cinou musely proběhnout skrze obrazovku, protože i on byl v domácím léčení. V porotě pak místo Evy Burešové usedla legendární zpěvačka Helena Vondráčková, kterou potěšil nejen Albert Černý.

Vítěz Albert Černý předvedl ladné pohyby v roli Heleny Vondráčkové

Osmému dílu sedmé řady vévodil mladý zpěvák Albert Černý, který s pomocí Vojtěcha Drahokoupila ztvárnil Helenu Vondráčkovou a Václava Neckáře ve skladbě Já už to vím z oblíbené české pohádky Šíleně smutná princezna. Ačkoliv se Černý vystoupení obával, a to nejen proto, že sama Vondráčková zasedla v porotě, povedlo se mu na výbornou. Televizní diváci si mohli vychutnat velmi jemné, ladné a procítěné číslo, které již při tréninku rozplakalo hlasovou koučku Lindu Finkovou. Také kostymérky odvedly skvělou práci a Vojtěch Drahokoupil byl od Václava Neckáře k nerozeznání.

Erika Stárková po prodělané nemoci ocenila klidné číslo

Při natáčení minulého dílu herečka Erika Stárková kvůli koronaviru zkolabovala a musela být převezena do nemocnice. Tento týden se však již před kamery vrátila, a to s neobvykle klidným představením. V sobotu večer se vžila do role Mariky Gombitové a spolu s Robertem Urbanem zazpívali píseň Nespáľme to krásne v nás. Před energickou Stárkovou pak stála velká výzva v podobě rozvážného melancholického songu, do kterého však skvěle zapadal její dětský hlas a divákům naservírovala krásný a procítěný zážitek.

Doporučeno
Andrea Kalousová nejen o první spolupráci: Smála jsem se pod vousy a říkala jsem si, že jsou úplní blázni (Rozhovor) Andrea Kalousová nejen o první spolupráci: Smála jsem se pod vousy a říkala jsem si, že jsou úplní blázni (Rozhovor) 12. října 2020 9:07

Andrea Kalousová se s Alešem Hámou vrátila do 80. let

Česká Miss World 2015 Andrea Kalousová si v Československém kole vylosovala duo Kamélie, se kterým ji pomohl Aleš Háma, ale také původní zpěvačky skladby Cukr, káva, limonáda Hana a Dana. Kalousová nás pak teleportovala zpět do 80. let 20. století plných foukané, ponožek s krajkou a letních tanců. V sobotu večer ukázala, že české písně jí sedí mnohem víc, než ty zahraniční a že díky tréninkům jsou její výkony čím dál lepší

Jordan Haj udělal z písně Mikolase Josefa mdlé představení

Zpěvák a režisér Jordan Haj bohužel nejednoho z diváků Tvoje tvář má známý hlas zklamal svým mdlým vystupováním. V sobotu večer měl za úkol vžít se do role Mikolase Josefa a jeho živé skladby Abu Dhabi. S náročnými tanečními kreacemi si sice poradil levou zadní, přesto však číslu něco chybělo. Většina doposud odzpívaných písní v podání Haje se zdá být taková mdlá, suchá a bez života. To samé pak bohužel platilo i u Abu Dhabi, jež postrádala drive a náboj, který do ní Mikolas Josef dává.

Karel Gott ožil díky Báře Basikové, ta se pak kvůli koronaviru rozplakala

Je tomu rok, co nás opustil legendární český zpěvák Karel Gott a právě na jeho počest v sobotu večer Bára Basiková zazpívala píseň Lady Carneval. Ta se jí, včetně převleku a naučených pohybů, povedla opravdu na výbornou. Co však Basikovou potrápilo je koronavirus, který si sama prodělala a stále jí dělá na čele vrásky. V pořadu Tvoje tvář má známý hlas si posteskla, že lidé přicházejí o práci, nemají v životě žádnou radost a nakonec se kvůli celé nešťastné situaci také rozplakala.

Kromě výše zmíněných se také diváci mohli pobavit nad tím, jak Bořek Slezáček vařil párky jako Michal Tučný, Martin Schreiner v roli Xindla X zpíval spolu s Olgou Lounovou a Jitka Čvančarová si v kostýmu Karola Duchoně vysloužila standing ovation.

Domů
Sdílet
Diskuse