Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2020 12:02
Čas čtení 2:05
Tereza Šnajdrová

Tvoje tvář má známý hlas: Erika Stárková zkolabovala přímo uprostřed zkoušky kvůli koronaviru

ZAJÍMAVOSTI KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Oblíbenou pěveckou show Tvoje tvář má známý hlas ohrozil koronavirus. Erika Stárková na zkoušce zkolabovala a v sedmé epizodě nevystoupila.

Začátkem září začala televize Nova vysílat již sedmou sérii české verze pěvecké reality show Tvoje tvář má známý hlas, která je založena na formátu pořadu Your Face Sounds Familiar. Známé osobnosti v ní mají za úkol pomocí nejrůznějších převleků napodobit tuzemské i zahraniční pěvecké legendy a také pobavit publikum.

Letos, stejně jako tomu bylo v letech minulých, v zábavné show vystupuje mnoho zajímavých účinkujících, včetně oblíbené herečky ze seriálu Most Eriky Stárkové, zpěváka kapely Lake Malawi Alberta Černého nebo herce a režiséra Jordana Haje. 

Doporučeno
Tvoje tvář má známý hlas končí s blackfacem. Erika Stárková to odnesla odřeným nosem Tvoje tvář má známý hlas končí s blackfacem. Erika Stárková to odnesla odřeným nosem 12. října 2020 12:43

Jitku Čvančarovou vypekl rap Cardi B

Oblíbená česká herečka a účastnice pořadu StarDance Jitka Čvančarová si vylosovala velmi zapeklitý úkol. V sobotu večer se proměnila v americkou raperku Cardi B a její song I Like It z debutového alba Invasion of Privacy. Ukázalo se, že ačkoliv ve všech dosavadních kolech Jitka vynikala, rap nepatří mezi její silné stránky.

Hostující porotce Mirai Navrátil vystoupení přirovnal k Danu Nekonečnému, který se vrátil ze záhrobí. Co Čvančarové nesedlo, byl také kostým, kvůli kterému diváci málem viděli celý obsah jejího výstřihu.

Erika Stárková nevystoupila, kvůli koronaviru zkolabovala

Domů
Sdílet
Diskuse