Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2020 15:52
Čas čtení 0:50
Viktor Kniš

Chystá se dokumentární série o Tekashim. Úvodní trailer shrnul trefné urážky, které ho vystihují

HUDBA
Uložit Uložené

O duhovém raperovi jsme od vydání druhého sóla slyšeli jen jednou –když se předávkoval tabletkami na hubnutí a kofeinem. Nyní se chystá dokumentární seriál.

V první polovině roku 2021 se fanoušci (i hejteři) dočkají třídílné dokumentární série z dílny Showtime, která bude mapovat Tekashiho vzestup mezi nejznámější hudebníky světa. První trailer zachycuje slova duhového rapera z rozhovoru po propuštění z vězení, kde strávil přibližně rok a půl.

Také máme možnost vidět selekci citací z prestižních hudebních deníků, které povětšinou 6ix9inea urážejí a snaží se najít co nejtrefnější přirovnání k jeho osobě i kariéře.

Udavač, kterého se nedá zbavit, s jedinou schopností, a sice naštvat lidi – i takto magazíny popsaly Tekashiho roli v hudebním průmyslu. Zatím není známo, zda Tekashi při tvorbě tohoto projektu spolupracoval, což by mohlo do značné míry ovlivnit jeho autenticitu i záměr.

Domů
Sdílet
Diskuse