Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2020 9:02
Čas čtení 0:28
Viktor Kniš

Ariana Grande je nejvyzývavější prezidentka USA. Z Bílého domu utíká za tebou do ložnice a pak do kuchyně

HUDBA
Uložit Uložené

Popová zpěvačka vydává nový singl. Nechybí ani videoklip, kde Ariana předvádí to, co umí nejlépe – sebe.

Ariana Grande se připomíná novinkou s názvem Positions, která je typickou popovou záležitostí. Nebýt videoklipu, pravděpodobně by zapadla mezi její konstantně kvalitní výkony, kterým nechybí kvalitní nápad z hlediska výběru tématu.

Ariana však nenápadně připomíná obyvatelům Spojených států, že se chystají volby, v nejnovějším vizuálu si totiž zahrála hlavu státu, která je však zároveň ideální polovičkou a pro svého vyvoleného udělá cokoliv.

Doporučeno
Drogová závislost a smrt otce. Ghostemane tě v novém albu Anti-Icon nechá nahlédnout do svého nejtemnějšího nitra (Recenze) Drogová závislost a smrt otce. Ghostemane tě v novém albu Anti-Icon nechá nahlédnout do svého nejtemnějšího nitra (Recenze) 25. října 2020 8:59

Videoklip zachycuje, jak se žena z důležité vedoucí pozice v domácím prostředí mění na ženu připravenou kdykoliv vyměnit kuchyni za ložnici. Samozřejmě, cílem není vykreslit zpěvačku nebo jakoukoliv ženu jako méněcennou, právě naopak, Ariana dlouhodobě propaguje posílení postavení žen.

Už 30. října se dočkáme nového alba. Nejde o velké překvapení, protože Ariana patří mezi nejaktivnější hudebnice posledních let.

 

Domů
Sdílet
Diskuse