Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2020 19:20
Čas čtení 0:48
Jakub Paulík

Hvězda Peaky Blinders jde po krku bankovní lupičce Margot Robbie. Nakonec se však do ní zamiluje

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Drama Dreamland bude mít premiéru už příští měsíc.

Finn Cole, který v populárním seriálu Peaky Blinders zosobnil postavu Michaela Graye, bude v dramatu Dreamland během období Velké hospodářské krize (30. léta 20. století) pátrat po lupičce Margot Robbie (Bombshell, I, Tonya, Once Upon a Time in Hollywood, The Wolf of Wall Street).

Doporučeno
Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? 20. října 2020 16:45

Za její dopadení texaské úřady vypsaly odměnu 10 000 dolarů. Mladý hrdina Eugene, kterého hraje Finn Cole, se této příležitosti ihned chopí.

Bankovní lupička Allison ztvárněná Margot Robbie si nešťastnou náhodou vybere skrýš na farmě Eugena, a tak se k ní hrdina velmi snadno dostane, informuje Collider. Eugen peníze sice opravdu potřebuje, ale když se do Allison zamiluje, upřednostní lásku. Ve filmu jednu z postav ztvární i Travis Fimmel, kterého můžeš znát jako Ragnara ze seriálu Vikingové.

Film režíroval Miles Joris-Peyrafitte (drama As You Are) a kromě jmenovaných herců ve filmu uvidíš Garretta Hedlund, Kerry Condon, Darby Camp či Lolu Kirke. Režisér nemá s natáčením celovečerních filmů příliš mnoho zkušeností, a tak těžko říct, co od něj čekat.

Samotný příběh nepůsobí příliš originálně, ale s dobrým scénářem může jistě mile překvapit. Hlavním lákadlem je však zejména sympatická Margot Robbie, která již několikrát dokázala svůj talent. Dream má 13. listopadu 2020 premiéru ve vybraných kinech a od 17. listopadu bude film dostupný na VOD (video on demand).

Domů
Sdílet
Diskuse