Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2020 9:01
Čas čtení 1:23
Vojtěch Vanda

Little Big vzkazují roku 2020: S*ck My D*ck! Santa jim ve videu nadělil koronavirus, požáry v Austrálii nebo kalašnikov

HUDBA TOMMY CASH
Uložit Uložené

Rok 2020 nemá nikdo rád.

Rok 2020 byl úžasný rok, plný překvapení, výzev a zajímavých příležitostí. Nebo ne? Ruský rap-rave kolektiv Little Big si jej už stihl vybilancovat po svém, a to dokonce u štědrovečerního stolu. Podávaly se delikatesy, potkali se dlouholetí přátelé a všichni byli šťastní a spokojení. Anebo to možná byla jenom přetvářka a celý nový videoklip je jen smutnou satirou každodenní reality, co myslíš?

Doporučeno
System Of A Down se po 15 letech vrací! Novým klipem a singlem pomáhají Náhornímu Karabachu System Of A Down se po 15 letech vrací! Novým klipem a singlem pomáhají Náhornímu Karabachu 6. listopadu 2020 12:43

Je pravda, že větu S*ck My Dick, která je pravděpodobně dost univerzální na to, aby se nemusela překládat, asi neřekneš každému na potkání. Určitě ne někomu, koho chceš potěšit, nebo jej třeba znovu vidět. Touto frází se ale oblíbení šílenci, kteří mají v Česku obrovskou fanouškovskou základnu, vypořádali s rokem 2020 a natočili sarkastický klip, se kterým se může řada z nás ztotožnit.

Domů
Sdílet
Diskuse