Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2020 12:43
Čas čtení 2:11
Vojtěch Vanda

System Of A Down se po 15 letech vrací! Novým klipem a singlem pomáhají Náhornímu Karabachu

HUDBA
Uložit Uložené

Konflikt Armény stmeluje. Výjimkou není ani metalová legenda.

V nouzi nejvyšší se vrátili, aby pomohli své domovině. Legendární kapela System Of A Down se po neuvěřitelných 15 letech vrátila do uší jejich fanouškovské základny, pro níž bylo vydání jakékoliv nové hudby z jejich produkce jen čirou fantazií. Jejich comeback má ale stejně neuvěřitelnou, a v této situaci přehořklou příchuť. Skupina se dala dohromady proto, aby pomohla arménským civilistům kvůli probíhajícímu konfliktu v Náhorním Karabachu.

Doporučeno
Na karabašská města dopadají bomby a rakety, konflikt může trvat další desítky let, říká politický geograf Vincenc Kopeček Na karabašská města dopadají bomby a rakety, konflikt může trvat další desítky let, říká politický geograf Vincenc Kopeček 6. října 2020 11:53

Všichni metaloví fanoušci čekali na jejich návrat jako na smilování, proto se datum 5. listopad 2020 zapíše i do některých deníčků věrných posluchačů SOAD. Prakticky v drtivé většině případů by se opravdu jednalo o zprávu plnou pozitiv, avšak ne v tomto případě.

Domů
Sdílet
Diskuse