Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 1. 3. 2022
16:23
13:15
V první linii bojují i ženy. I my chceme udržet Ukrajinu svobodnou, říkají.V první linii bojují i ženy. I my chceme udržet Ukrajinu svobodnou, říkají.
12:00
Afričané a Asiaté prchající z Ukrajiny: „Nechtějí nám pomoct, protože nejsme bílí”.Afričané a Asiaté prchající z Ukrajiny: „Nechtějí nám pomoct, protože nejsme bílí”.
11:19
Kam se schovat v případě vyhlášení válečného stavu? Pražské metro pojme až 332 tisíc lidí.Kam se schovat v případě vyhlášení válečného stavu? Pražské metro pojme až 332 tisíc lidí.
10:14
Jared Leto zabíjí gaunery jako marvelovský upír Morbius. Bude ve stejném světě jako Venom, v Rusku ho diváci pravděpodobně neuvidí.Jared Leto zabíjí gaunery jako marvelovský upír Morbius. Bude ve stejném světě jako Venom, v Rusku ho diváci pravděpodobně neuvidí.
9:54
Češi zahájili odboj od počítačů. Hodnocením podniků na Google chtějí dostat pravdu o invazi k běžným Rusům.Češi zahájili odboj od počítačů. Hodnocením podniků na Google chtějí dostat pravdu o invazi k běžným Rusům.
7:49
PŘEHLED: Od 1. března se mění covidová opatření. Končí omezení kapacity na akcích a všichni mají nárok na 1 PCR test měsíčně.PŘEHLED: Od 1. března se mění covidová opatření. Končí omezení kapacity na akcích a všichni mají nárok na 1 PCR test měsíčně.
Pondělí 28. 2. 2022