Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 7. 3. 2022
17:43
Víc než polovina uprchlíků z Ukrajiny jsou děti. Česko musí podle ministra Rakušana myslet i na strop své pomoci.Víc než polovina uprchlíků z Ukrajiny jsou děti. Česko musí podle ministra Rakušana myslet i na strop své pomoci.
17:17
Pravděpodobnost, že Moskva zkrachuje, je 80 procent. Náklady na pojištění ruského dluhu rostou.Pravděpodobnost, že Moskva zkrachuje, je 80 procent. Náklady na pojištění ruského dluhu rostou.
17:05
Like House se vrací na obrazovky. Ve třetí sérii se objeví i Dominika Myslivcová.Like House se vrací na obrazovky. Ve třetí sérii se objeví i Dominika Myslivcová.
16:08
Praha nezvládá nápor uprchlíků. Centrum na Vyšehradě vyhlásilo stop stav, město na pomoc uvolnilo čtvrt miliardy.Praha nezvládá nápor uprchlíků. Centrum na Vyšehradě vyhlásilo stop stav, město na pomoc uvolnilo čtvrt miliardy.
13:42
V Rusku bylo zatčeno 5 000 lidí za jeden den. Protestovali proti Putinovu útoku na Ukrajinu.V Rusku bylo zatčeno 5 000 lidí za jeden den. Protestovali proti Putinovu útoku na Ukrajinu.
13:13
Známý ukrajinský tenista opustil rodinu, aby mohl bránit svou vlast. Novak Djoković mu poslal dojemný vzkaz a podal pomocnou ruku.Známý ukrajinský tenista opustil rodinu, aby mohl bránit svou vlast. Novak Djoković mu poslal dojemný vzkaz a podal pomocnou ruku.
12:47
9:46
Olena Zelenská sdílí fotky dětí, které přišly ve válce s Ruskem o život. Okupanti střílí děti, řekněte to ruským matkám, vzkázala.Olena Zelenská sdílí fotky dětí, které přišly ve válce s Ruskem o život. Okupanti střílí děti, řekněte to ruským matkám, vzkázala.
8:06
Cena benzínu vyšplhala k 50 korunám za litr. Podle Jurečky může vláda ceny zastropovat.Cena benzínu vyšplhala k 50 korunám za litr. Podle Jurečky může vláda ceny zastropovat.
7:26
Sankce připravily nejbohatší Rusy už o 80 miliard dolarů. Podle expertů je to zřejmě jen začátek.Sankce připravily nejbohatší Rusy už o 80 miliard dolarů. Podle expertů je to zřejmě jen začátek.