Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pátek 25. 2. 2022
16:12
15:15
Senát vyzval svět k nejtvrdším sankcím proti Rusku. Podle něj by se měl konfliktem zabývat tribunál v Haagu.Senát vyzval svět k nejtvrdším sankcím proti Rusku. Podle něj by se měl konfliktem zabývat tribunál v Haagu.
14:14
Sberbank napojené na Rusko spadlo internetové bankovnictví. Před některými pobočkami v Česku jsou fronty, lidé chtějí hotovost.Sberbank napojené na Rusko spadlo internetové bankovnictví. Před některými pobočkami v Česku jsou fronty, lidé chtějí hotovost.
12:52
Finále Ligy mistrů v Rusku nebude. Nakonec se uskuteční v Paříži.Finále Ligy mistrů v Rusku nebude. Nakonec se uskuteční v Paříži.
12:33
Ruský bojový vůz přejel osobní auto. Muž uvnitř přežil, vypáčili ho sousedé.Ruský bojový vůz přejel osobní auto. Muž uvnitř přežil, vypáčili ho sousedé.
11:18
Ucelené informace k povolávacím rozkazům Ukrajinců chybí. České firmy neví, kolik zaměstnanců jim bude muset odjet.Ucelené informace k povolávacím rozkazům Ukrajinců chybí. České firmy neví, kolik zaměstnanců jim bude muset odjet.
8:11
Skupina Anonymous vyhlásila Kremlu kybernetickou válku, poté vyřadila web televize Russia Today.Skupina Anonymous vyhlásila Kremlu kybernetickou válku, poté vyřadila web televize Russia Today.
7:38
Ruská policie zadržela na protestech proti válce přes 1700 lidí. Nejvíce se zatýkalo v Moskvě a Petrohradu.Ruská policie zadržela na protestech proti válce přes 1700 lidí. Nejvíce se zatýkalo v Moskvě a Petrohradu.
Čtvrtek 24. 2. 2022
23:06
Bývalí evropští lídři odstupují z významných pozic ruských firem. „Pracovat zde po útoku je nemožné,“ vzkázal finský expremiér.Bývalí evropští lídři odstupují z významných pozic ruských firem.„Pracovat zde po útoku je nemožné,“ vzkázal finský expremiér.
22:56
Joe Biden o válce na Ukrajině: Země G7 omezí obchod s Ruskem.Joe Biden o válce na Ukrajině: Země G7 omezí obchod s Ruskem.