Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pátek 30. 7. 2021
11:29
Krpálek se probojoval do finále! Český judista má jistou olympijskou medaili.
10:53
Reality show Farmář hledá ženu se vrací na obrazovky. Mezi farmáři hledajícími lásku je i jedna žena.Reality show Farmář hledá ženu se vrací na obrazovky. Mezi farmáři hledajícími lásku je i jedna žena.
9:49
Další zlatá medaile pro Česko! Ve vodním slalomu ji vybojoval kajakář Jiří Prskavec.Další zlatá medaile pro Česko! Ve vodním slalomu ji vybojoval kajakář Jiří Prskavec.
8:34
8:19
Scarlett Johansson zažalovala Disney. Vadí jí, že Black Widow uvedlo v kinech a na Disney+ současně.Scarlett Johansson zažalovala Disney. Vadí jí, že Black Widow uvedlo v kinech a na Disney+ současně.
7:39
Ashton Kutcher a Mila Kunis nevidí důvod ke koupání sebe a svých dětí. Prý jim stačí opláchnout si obličej, podpaží a rozkrok.Ashton Kutcher a Mila Kunis nevidí důvod ke koupání sebe a svých dětí. Prý jim stačí opláchnout si obličej, podpaží a rozkrok.
Čtvrtek 29. 7. 2021
19:50
Novým tématem podcastu LOVE IS ON THE AIR se stala prsa. Poslechni si příběhy, které nám posluchačky zaslaly.
19:37
Will Smith je v novém filmu otcem Sereny a Venus Williams. Sleduj emotivní trailer na chystané sportovní drama.Will Smith je v novém filmu otcem Sereny a Venus Williams. Sleduj emotivní trailer na chystané sportovní drama.
17:50
Joaquin Phoenix kvůli hubnutí na roli Jokera trpěl. Nyní naopak kvůli jiné roli výrazně přibral.Joaquin Phoenix kvůli hubnutí na roli Jokera trpěl. Nyní naopak kvůli jiné roli výrazně přibral.
17:04
Hrozí útoky na mateřské školy a žádá Bitcoiny. Policie žádá o pomoc s pátráním po anonymním pachateli.Hrozí útoky na mateřské školy a žádá Bitcoiny. Policie žádá o pomoc s pátráním po anonymním pachateli.
16:16
Raper DaBaby čelí kritice za své homofobní komentáře. Hit Levitating možná vyjde v nové verzi bez něj.Raper DaBaby čelí kritice za své homofobní komentáře. Hit Levitating možná vyjde v nové verzi bez něj.
13:49
Tenistka Markéta Vondroušová je ve finále dvouhry! Z olympiády k nám tak míří další zlato nebo stříbro.Tenistka Markéta Vondroušová je ve finále dvouhry! Z olympiády k nám tak míří další zlato nebo stříbro.
13:44
Ze záchodků v Plzni vyběhl hořící muž. V krvi měl 2,30 promile alkoholu.Ze záchodků v Plzni vyběhl hořící muž. V krvi měl 2,30 promile alkoholu.