Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2021 20:33
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Film Marvel vs. DC? Podle režiséra Strážců galaxie a Suicide Squad jsou obě studia crossoveru otevřená

Film Marvel vs. DC? Podle režiséra Strážců galaxie a Suicide Squad jsou obě studia crossoveru otevřená
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MARVEL
Uložit Uložené

Dočkáme se někdy společného filmu slavných studií? Zdá se, že jednoho dne ano.

James Gunn, režisér Strážců galaxie a Suicide Squad (v kinech již příští čtvrtek), mluvil s youtuberem Jake's Takes, kterému prozradil, že by rád natočil crossover mezi DC a Marvelem. V kinech by tak běžel film, ve kterém by hrály postavy z obou filmů. Sám Gunn by rád natočil film s Harley Quinn a Grootem, ale nic konkrétního s jednotlivými studii neprobíral. Podle jeho slov jsou však nápadu natočit společný film obě studia otevřená.

Doporučeno
10 nejočekávanějších srpnových filmů a seriálů na Netflixu, HBO, Amazonu a dalších streamingových platformách 10 nejočekávanějších srpnových filmů a seriálů na Netflixu, HBO, Amazonu a dalších streamingových platformách 28. července 2021 8:30

Šéf Marvelu Kevin Feige a šéf DC/Warner Bros. Tobby Emmerich chtějí crossover vidět, ale nezáleží to jen na nich. Stálo by za tím extrémní množství papírování a hádek mezi právníky. Kteří hrdinové budou ve filmu jak dlouho, kdo získá jaký podíl z tržeb, prodeje hraček a podobně? James Gunn tvrdí, že jde o noční můru právníků a byrokracie. Kreativní týmy vytvářející komiksovky by však spolu rády něco vymyslely.

Domů
Sdílet
Diskuse