Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2021 16:09
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Will Smith je v novém filmu otcem Sereny a Venus Williams. Sleduj emotivní trailer na chystané sportovní drama

Will Smith je v novém filmu otcem Sereny a Venus Williams. Sleduj emotivní trailer na chystané sportovní drama
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

King Richard dorazí do kin už za pár měsíců.

Film King Richard se zaměřuje hlavně na otce Venus a Sereny Williams, dvou úžasných tenisových hráček, které změnily svět tohoto sportu. Richard Williams byl nezlomný fanoušek svých dcer, které prostřednictvím nekonvenčních tréninkových stylů dostal až na světová pódia. Jeho cílem bylo, aby se dívky dostaly z Comptonu v Kalifornii na místa, kde je uvidí každé malé děvčátko hledající inspiraci.

Doporučeno
10 nejlepších filmů Stevena Spielberga 10 nejlepších filmů Stevena Spielberga 26. července 2021 9:30

Trailer nám ukazuje, že ne každý týmu Williams věřil, ale ani jeden z nich se nevzdal a nakonec se to podařilo. Sportovně-biografické drama vypadá velmi nadějně. V traileru je obzvláště skvělý Will Smith, který si zahrál Richarda Williamse. Kromě skvělých sportovních momentů se můžeš těšit na slušné rodinné drama.

Režie se chopil Reinaldo Marcus Green (Joe Bell). Saniyya Sidney a Demi Singleton ztvárňují Venus a Serenu Williams. King Richard se do kin a na HBO Max dostane 19. listopadu.

Domů
Sdílet
Diskuse