Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2021 17:04
Čas čtení 2:19
Vojtěch Vanda

Kdo je Jiří Dvořák podezřelý ze střelby v Praze? Prohrál soud o milion a milostnými dopisy obtěžoval vdanou kolegyni

Kdo je Jiří Dvořák podezřelý ze střelby v Praze? Prohrál soud o milion a milostnými dopisy obtěžoval vdanou kolegyni
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Úterní střelba v centru Prahy byla spojována s Jiřím Dvořákem. Hledanou osobou, jenž od pátečního odpoledne utíkala před zákonem.

Konflikt v zaměstnání, který vyeskaloval až ve střelbu v ulicích Prahy za bílého dne? Policisté před chvílí odvezli k výslechu střelce, jenž v úterý dopoledne zastřelil zaměstnankyni úřadu práce v Bělohradské ulici na Vinohradech. Jeho totožnost, stejně jako motiv, zatím není znám. Tip, kým by mohl střelec být, však policie již zveřejnila.

Vyšetřovatelé během dne sdíleli na Twitteru informaci, že by střelcem mohl být již dříve vyšetřovaný šestašedesátiletý Jiří Dvořák, po kterém bylo v ten moment vyhlášeno pátrání. Od pátečního odpoledne byl hledán kvůli podezření útoku kyselinou na ženu, čímž si pravděpodobně vyřizoval staré účty. 

Doporučeno
Nejbrutálnější vrazi Česka: Dětem dělal Mikuláše a o měsíc později vyvraždil celou rodinu včetně šestileté dcery Nejbrutálnější vrazi Česka: Dětem dělal Mikuláše a o měsíc později vyvraždil celou rodinu včetně šestileté dcery 29. června 2021 16:51
Domů
Sdílet
Diskuse