Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2021 19:34
Čas čtení 0:25
Jakub Paulík

Bill Cosby, který údajně nadrogoval a znásilnil ženu, jde na svobodu

Bill Cosby, který údajně nadrogoval a znásilnil ženu, jde na svobodu
Zdroj: Flickr/World Affairs Council of Philadelphia and Girard College/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Neočekávaný zvrat v případu.

Billa Cosbyho v roce 2018 poslal soud za znásilnění ženy na 3 až 10 let za mříže. „Nastal čas pro spravedlnost, pane Cosby, vše se vám zpětně vrátilo,“ prohlásil po verdiktu nad Cosbym soudce. Nejvyšší soud v Pensylvánii však rozhodnutí instance nižšího soudu zrušil, píše The Seattle Times.

V dané věci totiž neměl být kvůli předešlé dohodě z civilního procesu uzavřené s prokurátorem trestně stíhán. Ve vězení si odpykal již více než 2 roky.

Známý komik údajně v roce 2004 nadrogoval a sexuálně zneužil ženu jménem Andrea Constand. Podobné obvinění vůči Cosbyho v minulosti vzneslo zhruba 50 dalších žen. 83letý herec se v minulosti proslavil především jako lékař Cliff Huxtable v sitcomu Cosby Show.

Doporučeno
Kdo je Jiří Dvořák podezřelý ze střelby v Praze? Prohrál soud o milion a milostnými dopisy obtěžoval vdanou kolegyni Kdo je Jiří Dvořák podezřelý ze střelby v Praze? Prohrál soud o milion a milostnými dopisy obtěžoval vdanou kolegyni 29. června 2021 17:04
Domů
Sdílet
Diskuse