Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2021 10:30
Čas čtení 3:21
Daniel Mikolášik

Sex je stál 20 000 dolarů. K nezadaným na exotickém ostrově, kde je zakázaný sex, přibyly další krásky

Sex je stál 20 000 dolarů. K nezadaným na exotickém ostrově, kde je zakázaný sex, přibyly další krásky
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložit Uložené

Jaké bylo zakončení druhé série nejpikantnější reality show a kdo si odnesl výhru?

Na exotickém ostrově v Mexiku to opět žilo. Nezadaných ve vile přibylo a kromě nich i množství pikantních scén a dějových zvratů. Začali se stotisícovým rozpočtem a porušováním pravidel se dokázali obrat až o 70 tisíc dolarů. Jak dokázali účastníci druhé série Too Hot To Handle čtyři týdny nesouložit, nelíbat se a netulit se?

Všichni přitažliví soutěžící mají během show zakázané polibky, dotyky, masturbaci (i vzájemnou) nebo jiné milostné hry. Každý prohřešek je totiž stojí peníze. Během celého pobytu jsou pod drobnohledem a za každé porušení jim Lana (virtuální asistentka a moderátorka celé show) strhne určitou částku v závislosti na závažnosti sexuálního přestupku.

Doporučeno
Lidé se oblečou do kostýmů zvířat a jdou na rande naslepo. Netflix chystá další seznamovací show Lidé se oblečou do kostýmů zvířat a jdou na rande naslepo. Netflix chystá další seznamovací show 23. června 2021 20:44

Na jaké částce nakonec soutěžící skončí a kolik si odnesou po rozdělení výhry? To se konečně dozvídáme v druhé „polovině“ série, která vyšla přesně týden po úvodních čtyřech epizodách. Ty si Netflix pro diváky připravil už 23. června, zbylých šest vyšlo v poslední červnový den. 

Přibyli další nezadaní a s nimi i další porušování zákazu sexu

Karty zásadním způsobem změnili dva noví členové vily. Především exotická pilotka Christina, jejíž příchod zamával celým pánským, ale i dámským osazenstvem. Tmavá Italka původem z Jihoafrické republiky ale nejvíce zamotala hlavu mladičkému Camovi, který jakoby úplně zapomněl, že má od začátku pobytu rozvinutý vztah s Emily.

Ta mu dá jeho flirtování s novou ženou ve vile pořádně sežrat, ale nakonec se omluví ve snaze prohloubit jejich vztah nejen po fyzické, ale především po mentální úrovni. Právě to by mělo být cílem celého pobytu, k čemuž je vede samotná Lana, ale i několik vztahových workshopů a seminářů s expertkou Alexandrou Roxo.

Too Hot To Handle
Zdroj: Netflix/Too Hot To Handle

Ne každému se to ovšem daří a kvůli absenci jakékoliv hlubší sbližovací aktivity na to nakonec doplatí dva členové vily. Vzhledem k tomu, že neprojevili influencer a certifikovaný osobní trenér Peter a barmanka s ambicemi modelky Kayla během svého pobytu nijak zvlášť snahu o serióznější vztah, museli v páté části vilu opustit.

Domů
Sdílet
Diskuse