Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. července 2021 17:40
Čas čtení 0:45
Daniel Mikolášik

Instagram chystá placený obsah. Má jít o exkluzivní příběhy, které uvidí jen předplatitelé

Instagram chystá placený obsah. Má jít o exkluzivní příběhy, které uvidí jen předplatitelé
Zdroj: Unsplash/Sara Kurfess/volně k užití
TECH
Uložit Uložené

Placené příběhy se od klasických stories mají odlišovat fialovou barvou.

Instagram plánuje zpoplatnit část obsahu. Sociální síť aktuálně pracuje na funkcionalitě s pracovním názvem „exkluzivní příběh“, který však budou moci sledovatelné daného profilu vidět pouze v případě, že si za to zaplatí, informuje TechCrunch.

Půjde o podobnou vymoženost jako aktuální příběh pro blízké přátele, který se od klasických stories odlišuje zelenou barvou. Placené příběhy by se však měly lišit fialovou barvou. Jde o podobnou funkcionalitu, kterou aktuálně používá konkurenční Twitter pod názvem Super Follow.

Doporučeno
Instagram bude mít koš. Od teď budeš moci obnovit smazané fotografie Instagram bude mít koš. Od teď budeš moci obnovit smazané fotografie 4. února 2021 18:29

O první úniky se postaral reverzní inženýr Alessandro Paluzzi, avšak novou funkci už potvrdila i samotná sociální síť. Jde prý o interní prototyp, který je v současné době ve vývoji, ale zatím ho veřejně netestovali. Více informací o připravované funkcionalitě však Instagram prozradit odmítl.

Domů
Sdílet
Diskuse