Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2021 7:25
Čas čtení 0:58
Dominik Vetrák

Trailer na Ghostbusters: Afterlife slibuje pořádnou dávku nostalgie a skvěle vypadající duchy

Trailer na Ghostbusters: Afterlife slibuje pořádnou dávku nostalgie a skvěle vypadající duchy
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ghostbusters: Afterlife se dostane do kin už na podzim.

Značka Ghostbusters byla oblíbená i dlouhá léta poté, co s ní tvůrce Ivan Reitman a herci kolem Billa Murrayho skončili. Před několika lety ji oživili formou ženského spin-offu, který dopadl katastrofálně. Producenti se však odmítli vzdát a my jsme za to vlastně i vděční. Tentokrát oslovili starou partu a dohodli se, že jeden film spolu ještě natočí. 30 let po Ghostbusters 2 se tak dočkáme oficiálního pokračování.

V centru dění budou vnoučata Egona Spengiera (zesnulý Harrold Davis). Jmenují se Trevor (Finn Wolfhard ze Stranger Things) a Phoebe (Mckenna Grace). Společně se svou matkou Callie (Carrie Coon) dorazí na zchátralou farmu svého dědy, kterou jim zanechal společně s nezapomenutelným autem a dalšími přístroji lovců duchů. A právě tehdy se začnou dít nadpřirozené věci.

Doporučeno
Nadcházející 2 roky uvidíme téměř 20 marveláckých filmů a seriálů. O čem budou a jaké hrdiny a záporáky představí? Nadcházející 2 roky uvidíme téměř 20 marveláckých filmů a seriálů. O čem budou a jaké hrdiny a záporáky představí? 25. července 2021 16:28

Bohužel, nevíme, kolik prostoru dostanou původní Ghostbusters – Dan Aykroyd jako Dr. Raymond Stantz, Ernie Hudson jako Dr. Winston Zeddmore a Bill Murray jako Dr. Peter Venkman. Kromě nich si zahraje i Paul Rudd, Bokeem Woodbine či další navrátilci z původních filmů, Sigourney Weaver (Dana Barrett) či Annie Potts (Janine).


Premiéry Ghostbusters: Afterlife se dočkáme 11. listopadu 2021. Režíroval Jason Reitman, syn režiséra původních filmů Ivana Reitmana. Snímku jsme ze začátku až tak nevěřili, ale dnešní trailer nás potěšil a překvapil. Rozhodně je výborně sestříhaný, a to ukazuje původní postavy v možná 3 sekundách. Záběry níže vzbuzují silnou nostalgii a věříme, že ve finále půjde o kvalitní film. Už z traileru je jasné, že bude mít zcela jinou atmosféru než zmíněný ženský spin-off, což je jen dobře.

Domů
Sdílet
Diskuse