Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2021 17:38
Čas čtení 0:59
Vojtěch Vanda

Cestovatelský semafor: Do červené spadají nové země Evropy. Přinášíme jejich seznam

Cestovatelský semafor: Do červené spadají nové země Evropy. Přinášíme jejich seznam
Zdroj: Pixabay/Lars Nielsen
NEWS CESTOVÁNÍ BĚHEM KORONAVIRU
Uložit Uložené

Ministerstvo zahraničních věcí aktualizuje cestovatelský semafor. Novinky budou platit od pondělí.

České ministerstvo zahraničí aktualizovalo cestovatelský semafor, v němž jsou od sebe barevně odlišeny státy podle toho, jakým způsobem se vypořádávají s koronavirovou pandemií. Rezort ohlásil, že nově bude do červených států, tedy do těch s vysokým rizikem nákazy, spadat i Island, Estonsko, Nizozemsko a portugalská Madeira. Opatření platí od pondělí.

Doporučeno
Na cestovatelském semaforu přibývají červené státy. Seznam se rozšířil o Dánsko a Francii Na cestovatelském semaforu přibývají červené státy. Seznam se rozšířil o Dánsko a Francii 2. srpna 2021 12:54

V červené zóně se tak momentálně ocitá Dánsko, Francie, Irsko, Lucembursko, Malta, Monako, Portugalsko (včetně Azorských ostrovů), Řecko a Kanárské ostrovy (Španělsko). Od pondělí se ale i tato skupinka dočká změn; Dánsko a Lucembursko se přesune zpět k oranžovým zemím. Oranžové budou nově i Litva, Švédsko a San Marino.

Domů
Sdílet
Diskuse