Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2021 16:10
Čas čtení 0:43
Adam Novosad

Tiktok zakázal hloupou výzvu, při níž se lidé zraňovali kvůli pádům z výšky. Milk crate challenge už v aplikaci nevyhledáš

Tiktok zakázal hloupou výzvu, při níž se lidé zraňovali kvůli pádům z výšky. Milk crate challenge už v aplikaci nevyhledáš
Zdroj: Pixabay/konkarampelas/volně k užití
NEWS TIKTOK
Uložit Uložené

Sociální síť chce zamezit tomu, aby se na ní šířila nebezpečná videa.

Nejnovější výzva z Tiktoku, při které lidé stavěli schody z přepravek a snažili se je přejít, neměla dlouhou životnost. Musela ji zakázat samotná aplikace, protože podle jejího vyjádření jde o nebezpečnou výzvu, která ohrožuje lidské zdraví, uvádí CNN.

Doporučeno
Amerikou hýbe nový trend. Lidé chodí po schodech z plastových přepravek, které se pod nimi bortí, a u toho se natáčí Amerikou hýbe nový trend. Lidé chodí po schodech z plastových přepravek, které se pod nimi bortí, a u toho se natáčí 24. srpna 2021 9:08

„Tiktok zakazuje obsah, který propaguje nebo oslavuje nebezpečné činy. Taková videa odstraňujeme a vyhledávání přesměrujeme na naše komunitní pravidla, abychom od tohoto obsahu odrazovali,“ uvádí služba v prohlášení.

Všechny lidi vyzvala, aby se chovali zodpovědně a dávali si pozor na to, ať zbytečně neriskují, ať už jde o online nebo offline svět.

Snaha projít po přepravkách mléka naskládaných ve formě pyramidy možná na první pohled vypadá nevinně, ale v několika případech se lidé při pádu z vrchní části zranili.

Pokud se nyní pokusíš na Tiktoku vyhledat slovní spojení „milk crate challenge“, nedostaneš se k žádným výsledkům. Služba ti místo toho skutečně nabídne odkaz na komunitní pravidla, protože chce zabránit tomu, aby ses zranil.

Domů
Sdílet
Diskuse