Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2021 11:50
Čas čtení 0:45
Richard Balog

Lidé kupují dresy Cristiana Ronalda ve velkém, prodeje už údajně dosáhly 5,5 miliardy korun

Lidé kupují dresy Cristiana Ronalda ve velkém, prodeje už údajně dosáhly 5,5 miliardy korun
Zdroj: AP Photo/Rui Vieira
SPORT CRISTIANO RONALDO
Uložit Uložené

Podle britského periodika Daily Mail nepotřeboval hvězdný Portugalec na vytvoření nového rekordu Premier League ani 10 dní.

Cristiano Ronaldo má v posledních týdnech důvod k úsměvu. Nejprve se mu podařilo zkompletovat návrat do Manchesteru United a následně v dresu portugalské reprezentace překonal rekord v počtu vstřelených gólů na mezinárodní scéně.
 
Podle britského periodika Daily Mail navíc ukázal záda i svému největšímu rivalovi v počtu prodaných dresů v nových barvách. Zatímco prodeje dresů PSG s číslem 30 a jmenovkou Messi vynesly něco přes 120 milionů eur, tak v případě Ronalda to už údajně je 220 milionů eur (5,5 miliardy korun).


Vzhledem k tomu, že za přestup pětinásobného držitele Zlatého míče zaplatilo vedení United přibližně 15 milionů eur a jeho plat činí 31 milionů eur za dvě sezóny, jde o velmi dobrá čísla. Samozřejmě, část z tržeb putuje i na bankovní účet společnosti adidas, která oficiální dresy vyrábí.

Domů
Sdílet
Diskuse