Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. září 2021 20:37
Čas čtení 0:40
Viktor Kniš

Plačkové hrozí až 20 let ve vězení: Legálně vydělám tolik, že nepotřebuju obchodovat s drogami, brání se influencerka

Plačkové hrozí až 20 let ve vězení: Legálně vydělám tolik, že nepotřebuju obchodovat s drogami, brání se influencerka
Zdroj: so súhlasom Zuzany Plačkovej
NEWS ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložit Uložené

Zuzana Plačková se brání argumentem, že vydělávala dost a nepotřebovala si přivydělávat prodejem drog.

Slovenské influencerce Zuzaně Plačková a zbytku údajné organizované zločinecké skupiny hrozí v případě uznání viny trest ve výši 15 až 20 let za mřížemi. Ve velmi výjimečném případě by mohli překvalifikovat trestné činy tak, aby členům skupiny hrozilo doživotí, takový scénář je však velmi málo pravděpodobný. Jako první o něm informovala TV Markíza ve večerní reportáži. NAKA obvinila celkem 15 osob.

Doporučeno
Slovenskou influencerku Zuzanu Plačkovou obvinili z drogové činnosti a účasti v organizované kriminální skupině Slovenskou influencerku Zuzanu Plačkovou obvinili z drogové činnosti a účasti v organizované kriminální skupině 28. září 2021 10:46

Zuzana Plačková se po výslechu bránila argumentem, že vydělá legálně tolik peněz, že nepotřebovala obchodovat s drogami. Všechna obvinění nadále popírá a i v úterý tvrdila, že se vyjádří na svém Instagramu.

„Já jsem si vědoma své neviny. Myslíte si, že při tom, co já vydělám z normální legální činnosti, že potřebuju vydělávat s drogami?“ řečnicky se ptala po výslechu. Ještě ráno tvrdila, že ani neví, zda je obviněna, protože nezná procesní úkony.

Podle Úřadu speciální prokuratury měla skupina minimálně od roku 2012 působit na území Bratislavského a Trnavského kraje.

Na všech 15 obviněných podal prokurátor návrh na vzetí do vazby. Rozhodovat by měl Specializovaný trestní soud ve středu.

Domů
Sdílet
Diskuse