Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Viktor Kniš
1. října 2021 10:30
Čas čtení 0:59

O vazbě pro Zuzanu Plačkovou a Reného Strausze rozhodne Nejvyšší soud, už oznámili termín

Kategorie:
Osobnosti
Uložit Uložené
O vazbě pro Zuzanu Plačkovou a Reného Strausze rozhodne Nejvyšší soud, už oznámili termín
Zdroj: se svolením Zuzany Plačkové

O stížnostech bude rozhodovat Nejvyšší soud SR 7. října 2021.

O vazbě pro slovenskou influencerku Zuzanu Plačkovou a Reného Strausze bude rozhodovat i Nejvyšší soud, protože prokurátor podal stížnost proti rozhodnutí Specializovaného trestního soudu. O stížnostech bude rozhodovat Nejvyšší soud SR 7. října 2021. Pro REFRESHER to potvrdil advokát Zuzany Plačkové Martin Pohovej.

Soudce STS nevzal Plačkovou a Strausze do vazby a propustil je ze zadržení na svobodu. Oba zatím zůstávají obvinění, i když soudce Peter Pulman zdůraznil, že na jejich stíhání nevidí důvod.

30. září 2021 19:18 Čas čtení 0:31 Manžel Plačkové René Strausz na Instagramu: „Byly to nejhorší 4 dny v mém životě“ Manžel Plačkové René Strausz na Instagramu: „Byly to nejhorší 4 dny v mém životě“

„Důvodem bylo konstatování soudce pro přípravné řízení o neexistenci důkazů, které by prokazovaly důvodné podezření, že se tito obvinění dopustili skutku, za který proti nim bylo vzneseno obvinění. Proto v jejich případě dále ani nezkoumal naplnění existence důvodů ať už útěkové nebo preventivní vazby,“ vysvětlila mluvčí soudu Katarína Kudjáková.

Domů
Sdílet
Diskuse